دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: لعن و نفرین در معارف اسلامی از دیدگاه آیت الله آقامجتبی تهرانی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    مهندسی برق-الکترونیک
    ارسال تشکر
    6,930
    دریافت تشکر: 5,062
    قدرت امتیاز دهی
    7459
    Array

پیش فرض پاسخ : لعن و نفرین در معارف اسلامی از دیدگاه آیت الله آقامجتبی تهرانی

سلام گرامی
    وقتتون بخیر

نقل قول نوشته اصلی توسط WP Fox Pro نمایش پست ها
    از امام صادق علیه السلام نقل شده که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
    هرگاه بعد از من کسانی را دیدید که شک و بدعت در دین راه می اندازند، پس آشکارا از ایشان بیزاری جویید پس مرحله اول بیزاریه نه نفرین. اصولا احادیث طوری بیان میشن که تا جایی که امکانش هست واضح و روشن باشن.
    و آنان را بسیار ناسزا گویید و در مورد آن ها زبان به طعن و بدگویی بگشایید و آنان را به بهت بیندازید تا به فساد کردن در اسلام طمع نکنند پس هدف مشخصه:جلوگیری از فساد در اسلام به نظر من موارد گفته شده در متن خبر اهداف کوتاه تری دارن مثلا جوانانه خود را نفرین نکنید یا طلب ضرر نکنید
    و مردم از ایشان دوری کنند و چیزی از بدعتشان نیاموزند باز هم به موضوع براعت اشاره شده ببنید وقتی تاکید رو موضوع باشه تکرار هم هست در حدیثی که فرمودین بیشتر از لعن ونفریت دوری دیده میشه
    که اگر چنین کنید خداوند در مقابل کاری که انجام دادید برای شما پاداش ها مقرر فرموده و بر درجات شما در آخرت می افزاید. بله خداوند هیچ عملیرو نادیده نمیگیره

این موضوعرو در نظر بگیرید که پیامبر اسلام از عطوفت و لطف الهی برخوردارن و طبیعتا ائمه هم همین طورن
    بحثی که در متن خبر بود علاوه برجنبه معنوی مباحث روانشناسیرو هم مطرح میکرد لعن و نفرین بقیه اولین بازخوردش برای خود انسانه نه بقیه که از نظر روانی ضربه میزنه
    بنده مطلب شمارو رد نکردم فقط فکر میکنم جای تفسیر داشت

اصول کافی، جلد 2، صفحه 375، حدیث 4

________

برام جالب بود که اومدین اینجا تشکر هم کردین اما به حدیث معصوم رجوع نکردین. خیلی جالب بود. خدا عاقبت ما را بخیر کند.
    آخر این پست بگم که من حوصله جر و بحث ندارم و وقت اینکه برای شما حدیث بیارم ندارم. با کمال و احترام وادب عرض کنم اگر احساس میکنید پست بحث برانگیزه و جای بحث در این سایت نیست خب میتونین از گذاشتنش صرف نظر کنید
    فقط همین حدیث رو آوردم چون هر کار کردم نتونستم بدون عکس العمل بمونم.

والسلام علی من اتبع الهدی

از توجهتون متشکر

و همه ی ما خاطره ایم.....

2. 5 کاربر از پست مفید چکامه91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)