دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 181

موضوع: رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر حرفه ای
    رشته تحصیلی
    آب و خاک
    ارسال تشکر
    36,121
    دریافت تشکر: 19,588
    قدرت امتیاز دهی
    34269
    Array
    *FATIMA*'s: جدید75

پیش فرض پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

1/ من با 100% حرفهای آقای sasamc2 موافقم
    2/ آهای کسی که حرف از جنگ و انقلاب و ... میزنی : یعنی واقعاً یعنی نه واقعاً فکر میکنی به خاطر حجاب جنگ درگرفت ؟!
    یعنی هیچ مسئله ی دیگه ای درمیون نبود ؟! تا حالا رفتی پای حرفشون بشینی ؟! تا حالا خواستی برات توضیح بده چرا و به چه علت ؟!
    3/ کسی ما رو مجبور به پوشیدن حجاب نکرده ولی دارن مجبور به اینکار میکنن ولی نتیجه : بدتر شدن اوضاع مثال بارز همون پوشیدن ساق زیر مانتو .
    حجاب به این معنی نیست که که چادر پوشید یا مانتو پوشید و ... ! حجاب یعنی حفظ حجب و حیا !
    اگه حجاب به چادر و مانتو بود که این همه متلک تو جامعه رواج نداشت
    حجاب فقط مخصوص خانما نمیشه بلکه مخصوص آقایون هم میشه برای خانما میشه حجب و حیا و برای مردان میشه حفظ نگاه
    4/ آهای خانمی که میگی چون حجاب تو کشورهای خارجی وجود نداره اثار بدی از خودش بر جای گذاشته !!!!!!!!!!!!!!!! این امارو از کجا اوردی ؟! میخوای من بهت امار بدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو همین امریکایی که هممون ازش بدمون میات تو شهر کاناداش برو ببین چقدر باغیرتن ( معنی کامل رودرک کن ، حتی از ایرانی ها) با اینکه به قول شما حجاب هم ندارن
    و برو عربستان هم سرچ کن ! کاری به حملات تروریستی و ... ندارم ولی برو ببین چقدر اوضاع شهری وخیمه (بازم میگم به تروریستی کاری ندارم خود مردمش رو میگم)
    پس تنها یک شهر رو مدرک قرار نده !
    5/ آهای کسی که میگی یعضی وقت ها باید گشت ارشاد دستگیر کنه تا حالا از نزدیک دیدیشون ! تا حالا باهاشون برخورد داشتی ؟! تا حالا تیکه کلامشون رو شنیدی ! تا حالا به نگاهشون دقت کردی ! تا حالا فهمیدی که چرا مردم اینقدر ازشون متنفرن ؟! به خاطر گرفتن بچه های مردمه ! نه برادر و خواهر من ! میدونی برای چیه ؟!یه مشت آدم هرزه رو گذاشتن گشت ارشاد که مثلاً مردم رو ارشاد کنن !!!!!!!!!!!!!!!!
    دِ ، آد چشم پاک و دل پاک هم زیاد داریم تو جامعه به خدا ! تا حالا دقت کردی چرا ازین افراد برای گشت ارشاد استفاده نمی کنن ؟!
    6/ آره ، من در امان نیستم ، چون پای از خونه نذاشته بیرون (هیچ فرقی هم به حال حجاب من نداره) هزار تا چشم عجیب غریب منو تعقیب میکنه
    من در امان نیستم چون پامو از خونه نذاشته بیرون گشت ارشاد جلوم سبزه
    من در امان نیستم چون هی مراقب اطرافم باشم تا در دست یه عده سودجو نیوفتم
    من نمیتونم مدیر باشم چون هیچ مردی اصلاً نمیتونه اینو دووم بیاره و هرکاری برای پایین کشیدنت میکنه !
    من در امون نیستم چون وقتی ساعت از 8 شب گذشت باید با ترس و لرز وارد خونه بشم
    یادت باشه من یه دخترم هرچقدر هم قوی باشم بازم از پسر قوی تر نیستم ، شما پسر میتونی از عهده خودت بربیای ولی من دختر نمیتونم( پس میتونی درکم کنی و اینقدر نگی حق پسرا بیشتر پایمال میشه)
    7/ بله خیلی ها بر اثر همین 1000 سکه افتادن زندان و خیلی ها هم گفتن جونمون خلاص و مهرمون آزاد !!!!!!!!!!!!!!!!1 شما آقا پسری که میخوای ازدواج کنی چرا میری زیر بار این حرفی که نتونی از عهدش بربیای !!!!!!!!!!!!! مطمئن باش دختری هم که شما رو بخواد به خاطر شما کوتاه میاد
    دختری که به خاطر سکه باهات ازدواج کنه که .... !
    علف هرز چيست ؟!
    گياهى است كه هنوز فوايدش كشف نشده است
    ....
    بحث: زندگی با گیاهان دارویی

2. 6 کاربر از پست مفید *FATIMA* سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)