سلام خواستم تو این تاپیک شرکت نکنم ولی دیدم نمیشه بعضی ها خیلی دلسوزی دارن میکنن!!
خانوم محترمی که از وضع داری هی شکایت میکنی با آزادی حجاب چیزی درست نمیشه که اتفاقا بدتر میشه
نمونش در کشور های خارجی دیگه برای یه مثال با آزادی حجاب پشت سرش روابط جنسی و ازدواج های جنسی آزاد شد که منجر به این شد در آلمان از هر سه نوزاد یکیش حرامزاده باشه
من شرمم میگیره چنین آماری رو بگم
خانوم گل کی گفته جنس زن در جامعه حقیر چرا خودتم با همین مردها هم نوا میشی که مظلومیم ببخشید مظلومیت یعنی داشتن حجاب؟؟؟
مشکل حجاب اینه که برامون سختش کردن بهمون القا کردن حجاب یعنی ظلم در صورتی که حجاب یعنی دوری از نگاه هرزه
کی گفته حجابم یعنی چادر کی چنین قصدی داره به زور سر مردم چادر کنه تو(منظور از تو ،تو نوعی هست) یه مانتویی کاملا ساده باش کسی باهات کاری نداره نمونش دوستانی که بنده دارم
من دانشگاهم در خانی آباد هست اوایل که می خواستم برم گفتم عجب جاییه کلی باید مراقب خودم باشم کلاسامم طوری بود از صبح سپیدی نزده باید میرفتم بیرون شب دوباره تو سیاهی میومدم خونه
اما دیدم وقتی من خودم غرورمو حفظ کنم کسی بهم کاری نداره تازه یه دوستی داشتم به اسلامشهر میرفت با ماشین های شخصی هم مجبور بود بره چون خط تاکسی نداشت ولی خدا رو شکر تا الان سالم رفته و برگشته
عزیزم جنس تو اینقدر پاک و با ارزش هست که تسخیر نگاه هر کسی نشه
اما این مسئله حجاب
این مسئله مسئله ایی که نه با زور نیرو انتظامی درست میشه نه با مقاله صادر کردن
این مسئله امری فرهنگیه باید از خانواده شروع بشه ابتدای ساکن از خود پدر و مادر
و اتفاقا من معتقدم برخورد با پوشش آقایون هم باید باشه اینقدر بعضی پوششها زننده است که خجالت میکشه آدم جلوشو نگاه کنه
و در مورد یه چیزی وجود همسر و پدر در زندگی زن یک نعمته همینطور که وجود زن برای مرد تکامل دهنده است پس چیزی به نام آقا بالاسر وجود نداره
زن ومرد تکامل بخش هم هستن
در ضمن با نظریه فروید جلو رفتنم خیلی وقته ثابت شده خطاای صد در صد داره
همین طور که زن باید عفت و حیا رو داشته باشه مرد هم باید همین کارو کنه
دو مورد طلایی که در قرآن هست و اگر جامعه پیروی کنن میشه همون مدینه فاضله 1-به مردها با ایمان خود بگو چشم های خود را فرو گیرند
2- به زنان با ایمان خود بگویید جشم های خود را فرو گیرند و روسری های خویش را بر روی سینه هایشان بی افکنند
اینم کلام پایانی بود
موفق باشید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)