کاربر اخراج شده
من خیلی دوست دارم که هر هفته حداقل یه کتاب رو به همه ی نخبه ها معرفی کنم بقیه ی دوستان هم اگر مایل هستند میتونن.
اولین کتاب:
اسم این کتای در کوچه باغ شعر نو هست و گردآورنده ی اون خانوم پروانه طاهری هستش
این کتاب متعلق به انتشارات محراب دانش
و موضوع کتاب:این خانم اومده یه سری از اشعار معروف شعرای معصر مثل فریدون مشیری هوشنگ ابتهاج حمید مصدق نیما یوشیج سیمین بهبهانی و احود شاملو و ...را جمع آوری کرده کتاب خیلی خوبی اشعار زیبایی هم داره من این کتاب رو به دوستداران شعر پیشنهاد میکنم
ویرایش توسط setayesh shb : 1st January 2013 در ساعت 02:52 PM
دوست آشنا
رمان خرمگس عالیه...
دنیای عجیبیست...اینجا لبخند را هم میزنند!!!
دوست آشنا
خیلی ایده جالبیه ولی بهتر که موضوعات متفاوت باشه مثلا هر هفته یه کتاب در یک موضوع مختلف علمی ممنون ستایش جان از ابتکار جالبت
کاربر اخراج شده
کاربر فعال سایت
بسیار عالی
کاربر اخراج شده
خیلی دوست داشتم زودتر کتاب دوم رو معرفی کنم
این کتاب یه کتاب آموزشی هستش و برای دوستانم در سایت نخبگان که هنوز درسشون تموم نشده و یا میخوان کنکور بدن مناسبه
اول یه مقدمه ای بگم بعد کتاب رو معرفی میکنم
همون طور که میدونید شیمی یه درس شیرین هستش پس کسی هم که اون رو بیان میکنه باید خیلی شیرین صحبت کنه به طوری که آدم جذب شه این کتاب برای کسایی هستش که از داشتن معلم شیمی خوب بهرمند نیستند مثل خودم پیشنهاد میکنم حتی اگر شبیمی رو دوست ندارید این کتاب رو به خونین مطالب به حدی زیبا بیان شدن که آدم لذت میبره و اصلا احساس نمیکنه که یه کتاب درسیه
اسم این کتاب یا البته بهتره بگم دو تا کتاب
آموزش شیمی3
آموزش شیمی2
نویسنده ی این دو کتاب فردی به نام بهمن بازرگانی ایبشون مهندس هستند و خیلی زیبا شیمی رو آموزش میدن این کتاب تمام نکات مربوط به شیمی رو در خودش داره و برای کسایی که کنکور هم میدن مناسبه این کتاب متعلق به انتشارات مبتکران هستش
- - - به روز رسانی شده - - -
خیلی دوست داشتم زودتر کتاب دوم رو معرفی کنم
این کتاب یه کتاب آموزشی هستش و برای دوستانم در سایت نخبگان که هنوز درسشون تموم نشده و یا میخوان کنکور بدن مناسبه
اول یه مقدمه ای بگم بعد کتاب رو معرفی میکنم
همون طور که میدونید شیمی یه درس شیرین هستش پس کسی هم که اون رو بیان میکنه باید خیلی شیرین صحبت کنه به طوری که آدم جذب شه این کتاب برای کسایی هستش که از داشتن معلم شیمی خوب بهرمند نیستند مثل خودم پیشنهاد میکنم حتی اگر شبیمی رو دوست ندارید این کتاب رو به خونین مطالب به حدی زیبا بیان شدن که آدم لذت میبره و اصلا احساس نمیکنه که یه کتاب درسیه
اسم این کتاب یا البته بهتره بگم دو تا کتاب
آموزش شیمی3
آموزش شیمی2
نویسنده ی این دو کتاب فردی به نام بهمن بازرگانی ایبشون مهندس هستند و خیلی زیبا شیمی رو آموزش میدن این کتاب تمام نکات مربوط به شیمی رو در خودش داره و برای کسایی که کنکور هم میدن مناسبه این کتاب متعلق به انتشارات مبتکران هستش
همكار تالار باغبانى
ستایش جون اگه میشه قیمت کتاب ها رو بگو عزیزم
- - - به روز رسانی شده - - -
ستایش جون اگه میشه قیمت کتاب ها رو بگو عزیزم
آخرین برگ سفرنامه باران اینست
که زمین چرکین است
کاربر اخراج شده
بسمه تعالیکتاب سوم:
این کتاب رو به مناسبت اربعین حسینی معرفی میکنم امیدوارم بتونه پاسخ گوی عاشقان امام حسین (ع) باشهاسم این کتاب فرهنگ عاشورا ست و نویسنده ی آن آقای جواد محدثی هستش این کتاب اثر برگزیده ی چهارمین دوره ی کتاب سال ولایت هست و امتیاز این کتاب به نشر معروف تعلق دارهکتاب فوق العاده خوبیه این کتاب بیشنر در مورد اسامی مربوط به عاشورا چه قبل و چه بعد آن هست و حوادثی رئ که برای این اشخاص اتفاق افتاده بیان میکنه.من کل کتاب رو نخوندم ولی یه قسمت هایی از اون رو خوندم و به نظر من در کل کتاب خوبیه
زهرا جان در مورد قیمت کتاب ها خودم تصمیم به این کار داشتم ولی من از قیمت چاپ جدیدشون اطلاعی ندارم
تازه راه افتاده
ولی کتاب های خیلی خوبی رو معرفی میکنه
کتاب چی
ویرایش توسط ز.میم : 3rd January 2013 در ساعت 02:34 PM دلیل: لینک به صورت صحیح وارد نشده بود
دوست آشنا
خوبه عزیزم من یه سوال دارم کاربرها هم می تونن اینجا کتاب معرفی کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)