سلام به دوستان
با توجه به اینکه سایت. سایت نخبگانه نه مهد کودک من پیشنهاد میکنم باسه کلمه پیش بریم بهتره
حداقل هیجانش بیشتر میشه
اگر هم کسی دوست نداشت همون کلمه اول کافیه
yank:جوان
yard:حیاط
year:سال
سلام به دوستان
با توجه به اینکه سایت. سایت نخبگانه نه مهد کودک من پیشنهاد میکنم باسه کلمه پیش بریم بهتره
حداقل هیجانش بیشتر میشه
اگر هم کسی دوست نداشت همون کلمه اول کافیه
yank:جوان
yard:حیاط
year:سال
سلام ،این جوری خیلی بهتره و به قول شما هیجانش بیشترهولی کاشکی میگفتید شروع کلمه بعدی با کدوم یکی باشه؟من مبنا رو اخرین کلمه قرار دادم
round = گرد کردن ، سر راست کردن.
robot = روبات.
remember= به خاطر اوردن.
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام
مرسی از حضورت تو این بخش .امیدوارم همچنان با ما باشی
خیلی ممنون از پیشنهادی که دادید ولی فک نکنم که شبیه به مهد کودک باشه این طور که فرمودین به نظر من باعث کاهش تاپیک میشه و بحث خودبه خود متوقف میشه . به نظر من همه تاپیک ها بهتر یک جور باشه تا یکی دو تا و یکی سه تا بفرسته .
بازم ممنون از پیشنهادی که دادی.بی صبرانه منتظر حضورتان هستم.![]()
خداوند مي فرمايد:هنگامي كه تو به نماز مي ايستي من آنچنان به سخنانت گوش فرا ميدهم كه گويا همين يك بنده را دارم ولي تو چنان غافلي كه گويا صدها خدا داری!
rubbers لاستیک
خداوند مي فرمايد:هنگامي كه تو به نماز مي ايستي من آنچنان به سخنانت گوش فرا ميدهم كه گويا همين يك بنده را دارم ولي تو چنان غافلي كه گويا صدها خدا داری!
مشکلی نیست
ولی به نظر من باعث تشویق دوستان میشه چون هم سطح علمی رو بالاتر میبره (به خاطر استفاده از لغات بیشتر) هم هیجان انگیزتره
با این حال....؟
song!
:d
شربتي از لب لعلش نچشيديم و برفت
روي مه پيكر او سير نديديم و برفت
گويي از صحبت ما نيك به تنگ آمده بود
بار بربست و به گردش نرسيديم و برفت
speed:سرعت
daily : روزانه
yolk: زرده تخم مرغ
با پيشنهاد سه كلمه اي شدن تاپيك هم موافقم .
kind:مهربان
اللهم عجل لولیک الفرج
اگر حجاب ظهورت وجود پست من است
دعا كن كه بميرم چرا نمي آيي؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)