دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: آیا اصول تغذیه شما هم نادرسته؟؟؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مامایی
    ارسال تشکر
    36,060
    دریافت تشکر: 18,520
    قدرت امتیاز دهی
    28279
    Array
    yas-90's: خواهش

پیش فرض پاسخ : آیا اصول تغذیه شما هم نادرسته؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط asmateacher نمایش پست ها
    ممنون از تاپیک خوبت.من همیشه بعد ناهاراحساس سنگینی میکنم و بشدت خوابم میگیره چیکااااار کنم؟؟؟؟
    اینم بگم که من لاغر اندامم و چندبار رژیم درمانی رفتم ولی نتونستم اجرا کنم.........

سلام
    وقت بخیر

احساس خواب آلودگی بعد از غذا خوردن یه مسئله طبیعیه که همه باهاش مواجه هستن.

اول علت ها :
    1) بعد از خوردن غذا طی یه مکانیسم کاملا طبیعی جریان خون به سمت لوله گوارش زیاد میشه و این باعث کاهش خونرسانی به مغز میشه که در نتیجه میزان اکسیژن دریافتی مغز کاهش پیدا میکنه که خوب به تبعش حس خواب آلودگی ایجاد میشه.

یه نکته اینکه غذا های مختلف به میزان متفاوتی در معده باقی میمونن که کربوهیدرات با کمترین زمان و غذاهای چرب با بیشترین زمان در معده میمونن و پروتئین در بین این دو قرار داره .پس نتیجه میشه اگه غذای پرچرب و سنگین مصرف کنید مدت زیادتری غذا تو معده میمونه و باعث طولانی شدن حس خواب آلودگی میشه

2) خوردن کربوهیدرات باعث میشه بعد از جذب درون خون ، انسولین ترشح شه که باعث دسترسی مغز به تریپتوفان(یک آمینو اسید) میشه و تریپتوفان در مغز به سرتونین تبدیل میشه که خود سرتونین باعث خواب آلودگی میشه.

حالا هم میریم سراغ راهکار:
    با توجه به علت خیلی سخت نیست: یکی اینکه وعده های غذایی پر چرب و یا سنگین نداشته باشیم.

غذاهایی که قند خون رو خیلی بالا میبرن رو در یک وعده زیاد مصرف نکنیم...بالاخره میان وعده رو برا همین مواقع گذاشتن ....اینجوری تعادل قند خون در طول زمان برقرار میشه و حس خواب آلودگی کمتر میشه

کمی هم پیاده روی میتونه کمک کننده باشه یا کلا چیزی که کمی آدمو سرگرم کنه

در آخر هم میشه خوابید......واقعا هم که خواب بعد از غذا میچسبه........اما اگه معده خیلی پر باشه بهتره بلافاصله نخوابیم یا حداقل حالت نیمه نشسته رو رعایت کنیم هم فشار معده کمتر میشه هم موقع خواب راحت تر نفس میکشیم در نتیجه خواب راحت تری هم خواهیم داشت

************************************************** ********************************************
    درمورد رژیم هم باید بگم که هر کس با هر وزن و هر فعالیتی برا خودش میزان انرژی مورد نیاز خاصی داره ....کسی که میخواد وزنش رو کم کنه باید رژیم غذاییشو طوری تنظیم کنه که یه میزانی کمتر از انرژی مورد نیازش مصرف کنه تا به مرور کاهش وزن داشته باشه و هر کسی هم که میخواد افزایش وزن داشته باشه باید کمی بیشتر از میزان انرژی مورد نیاز روزانه ش مصرف کنه تا بتونه به مرور افزایش وزن داشته باشه

البته اینم بگم خیلی افراد اگه لاغر میمونن به خاطر اینه که با غذا خوردن انرژی مورد نیاز روزانه شون رو تامین نمیکنن و برا همینه که نمیتونن به وزن ایده آل برسن

فرمول ساده برای وزن ایده آل : وزن ایده آل = مجذور قد* 23( میشه اعدادی بین 19 تا 25 انتخاب کرد که من مابین این دو تا، یعنی 23 رو نوشتم)
    ویرایش توسط yas-90 : 2nd September 2014 در ساعت 03:19 PM
    طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند

2. 8 کاربر از پست مفید yas-90 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)