دوست آشنا
▪ ( ۱ تا ۱۴ اردیبهشت) ( ۵ تا ۱۳ مرداد) ( ۴ تا ۸ بهمن) درخت سپیدار (تردید و عدم ثبات)
جذاب به نظرمی آید. با استعداد است.اما اعتماد به نفس بالایی ندارد. در مواقع لزوم بسیار شجاع است و به مهربانی و جوی خوشایند نیاز دارد. بسیار مشکل پسند و غالباً تنها است و طبعی هنرمندانه دارد. هماهنگ کننده خوبی است و به فلسفه علاقمند است. در هر موقعیتی قابل اعتماد است و به طور جدی در امور مشارکت دارد.
ممنونم عزیزم جالب بود
- - - به روز رسانی شده - - -
▪ ( ۱ تا ۱۴ اردیبهشت) ( ۵ تا ۱۳ مرداد) ( ۴ تا ۸ بهمن) درخت سپیدار (تردید و عدم ثبات)
جذاب به نظرمی آید. با استعداد است.اما اعتماد به نفس بالایی ندارد. در مواقع لزوم بسیار شجاع است و به مهربانی و جوی خوشایند نیاز دارد. بسیار مشکل پسند و غالباً تنها است و طبعی هنرمندانه دارد. هماهنگ کننده خوبی است و به فلسفه علاقمند است. در هر موقعیتی قابل اعتماد است و به طور جدی در امور مشارکت دارد.
ممنونم عزیزم جالب بود![]()
..هر کجایی، شعر باران را بخوان/ ساده باش و باز هم کودک بمان..
کاربر فعال تالار بیماری ها
▪ ( ۴ تا ۱۳ خرداد) ( ۲ تا ۱۱ آذر) درخت ممرز ( خوش سلیقگی)
زیباست و به اوضاع و احوال و ظاهر خود توجه دارد. خوش سلیقه و فداکار است وزندگی را تا جایی که ممکن باشد راحت می گیرد. زندگی را به سوی منطق و انضباط سوق می دهد. به دنبال مهربانی و تقدیر از دوستان است. تصمیم گیری برای او سخت است و فردی بسیار قابل اعتماد به شمار می رود.
7آذر
مرسی خیلی جالب بود
در رفاقت رسم ما جان دادن استٰ,هر قدم را صد قدم پس دادن است
کاربر جدید
من 29 شهریورم... که میشه درخت فندق......ممنووووووووووووووو ون از لطفتووووون برا من که 80 درصد درست بوووووود....![]()
http://uma-coreacademic.blogfa.com/ افسران جوان جنگ نرم
یار همراه
( ۱۲ تا ۲۱ آبان) درخت شاه بلوط ( درستکاری)
هیکل و اندامی خارق العاده، پرابهت، حس عدالت خواهی بالا، یک طراح و سیاستمدار است. به راحتی آزرده خاطر می شود. بسیار حساس، کوشا، گاهی اوقات برتر از دیگران عمل می کند و گاهی در ارتباطات خود با سایرین سوء تفاهم برایش بوجود می آید. خانواده مدار و از لحاظ فیزیکی روی فرم است.
- - - به روز رسانی شده - - -
( ۱۲ تا ۲۱ آبان) درخت شاه بلوط ( درستکاری)
هیکل و اندامی خارق العاده، پرابهت، حس عدالت خواهی بالا، یک طراح و سیاستمدار است. به راحتی آزرده خاطر می شود. بسیار حساس، کوشا، گاهی اوقات برتر از دیگران عمل می کند و گاهی در ارتباطات خود با سایرین سوء تفاهم برایش بوجود می آید. خانواده مدار و از لحاظ فیزیکی روی فرم است.
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
کاربر جدید
دوست آشنا
▪ ( ۱ تا ۱۰ فروردین) ( ۴ تا ۱۳ مهر) درخت زبان گنجشک ( حساسیت)
سرشار از جذابیت، با نشاط و سرزنده است و دوست دارد توجه دیگران را به خود جلب کند. عاشق زندگی، فعالیت و حتی پیچیدگی ها است. مستقل، خوش سلیقه، پراحساس،یار و هم صحبتی خوب است. کسی که تمایل به عفو و گذشت ندارد.
راستش من اصلا از جلب توجه خوشم نمیاد.با اینکه گاهی وقت ها دوست دارم کسی که من رو عصبی میکنه تا حد مرگ بزنمش ولی در99.99درصد اوقات سعی میکنم ارمشم روحفظ کنم.
بیشتر علاقه به سکوت دارم.
![]()
شبيه كسي شده ام كه پشت دود سيگارش باخود مي گويد:ترك مي كنم....سيگار را..خانه را..زندگي را..و باز پكي ديگر مي زند...!!!
یار همراه
1 مهر
▪ ( ۲۴ شهریور تا ۳ مهر) ( ۲۲ تا ۳۰ اسفند) درخت فندق ( خارق العادگی)
جذاب و گیرا، شوخ طبع، بسیار فهمیده و فردی که می داند چطور روی دیگران تأثیر ماندگار داشته باشد. در امور اجتماعی، فعال، مردمی و اغلب اوقات دمدمی مزاج، درستکار، کمال گرا و در رعایت عدل و انصاف قاضی خوبی است.
آهنگران سرشان شلوغ است ...
بايد نعل تازه بسازند براي اسب ها ...
دوست آشنا
▪ (۱۵ تا ۲۴ اردیبهشت) ( ۱۲ تا ۲۱ آبان) درخت شاه بلوط ( درستکاری)
![]()
کاربر جدید
▪ ( ۲۳ شهریور) درخت زیتون ( عقل)
عاشق مهربانی و رأفت، منطقی و متعادل است و از خشونت دوری می کند. بردبار و شکیبا،با نشاط و سرزنده، آرام و عادل است و قلبی رئوف و مهربان دارد. از هرگونه بخل و حسادت دوری می کند. عاشق مطالعه است و از معاشرت با افراد آگاه و فرهیخته لذت می برد.
خجالت زدم کردی.
همکار بخش مذهبی
▪ (۱۵ تا ۲۴ اردیبهشت) ( ۱۲ تا ۲۱ آبان) درخت شاه بلوط ( درستکاری)
![]()
امام حسین علیهالسلام معلم مقاومت آگاهانه است.
امام خامنه ای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)