در واقع شما خودتون روو با چیزی که ازش ترسیدین مواجه کردین؟؟تکرار هر توع ترس رو از بین میبره
اینم تجربه من:
چند وقت پیش که باید از یه جای نسبتا باریک با ارتفاع کمتر رد میشدم ترس رو توی خودم حس کردم
کنار خونه قدیم ما یه مدرسه بود که با یه دیوار آجری قدیمی و نازک بهم وصل میشدن،من همیشه از روی این دیوار که 3متر ارتفاع و یه آجر زخامت و چند متر طول داشت میرفتم داخل مدرسه تا توپمو بیارم که وسط بازی میافتاد داخل مدرسه
چون دیوار قدیمی بود از هر چندتا آجر یکیش یا لق بود یا افتاده بود با اینکه میدونستم که اگه از روی دیوار بیفتم از 3 متری میخورم رو آسفالت و کارم ساخته اس اما همیشه بدون هیچ ترسی رد میشدم
- - - به روز رسانی شده - - -
تکرار هر توع ترس رو از بین میبره
اینم تجربه من:
چند وقت پیش که باید از یه جای نسبتا باریک با ارتفاع کمتر رد میشدم ترس رو توی خودم حس کردم
کنار خونه قدیم ما یه مدرسه بود که با یه دیوار آجری قدیمی و نازک بهم وصل میشدن،من همیشه از روی این دیوار که 3متر ارتفاع و یه آجر زخامت و چند متر طول داشت میرفتم داخل مدرسه تا توپمو بیارم که وسط بازی میافتاد داخل مدرسه
چون دیوار قدیمی بود از هر چندتا آجر یکیش یا لق بود یا افتاده بود با اینکه میدونستم که اگه از روی دیوار بیفتم از 3 متری میخورم رو آسفالت و کارم ساخته اس اما همیشه بدون هیچ ترسی رد میشدم
بعضی وقتها دوری ما از عامل ترس آور باعث ترس بیشتر میشه و این باعث میشه هرگز با چیزی که شاید اگه باهاش روبرو بشیم ترسناک نباشه ، مواجه نشیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)