دوست آشنا
بارش شهابی جوزایی Gemini’s
این بارش شهابی از 16 آذرماه آغاز شده و درشب 23 آذر ماه به اوج رسیده و سرانجام در 27 آذر ماه خاتمه می یابد . کانون بارش در نزدیکی ستاره کاستور ( α- جوزا ) قرار دارد. این بارش دارای 75 تا 100 شهاب در ساعت است . از آنجاکه این صورت فلکی در آذرماه و دیماه به وضوح در آسمان قابل رؤیت است لذا از همان ساعات اولیه شب کانون بارش برفراز افق شرق قرار دارد . عامل به وجود آورنده این بارش سیارکی به نام فایتون است این سیارک با قطری در حدود 5 کیلومتر در فضا در حرکت است.این سیارک در سال 1983 م. توسط ماهواره IRAS کشف شد. دوره تناوب آن در حدود 43 سال است.
امسال شانس رصدگران برای تماشای این بارش با نبودن ماه در آسمان بسیار زیاد است. بارش شهابی از ساعاتی پس از غروب خورشید در روز 4 شنبه 22 اذر آغاز میشود و تا صبح روز 24 آذر ماه ادامه دارد. برای دیدن شهابها بهتر است کمی از شهر ها و مناطقی که شبهای روشنی دارند دور شوید.منبع :Parssky.com
برای انسانهای بزرگ بن بستی وجود ندارد. زیرا بر این باورند که: یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت.
دوست آشنا
کاربر فعال سایت
همکار تالار نرم افزار
چه رمانتیک زیر بارون بشینی ستاره ببینی واقعا خوب دیده میشه مگه نه![]()
:.:.:.:.: دلتنگ که باشی گاهی آرزو می کنی، یک نفر اسمت را صدا کند حتی اشتباهی! :.:.:.:.:
کاربر فعال سایت
آخی خوبه همونم خوبه! واقعا توی اون شرایط بچه ها نمیدونم چرا ذهنشون باز تر میشه!!! ولی آخه رصد های ما خیلییییییییییی هزینه بردار هست چون باید از شهر خودمون خیلی دور بشیم، مسیراشونم خطرناکه واسه همین در اینجور مواقع کنسل میشه![]()
البته گروه ما قرار بود رادیویی ثبت کنه، پارسال هم همینکارو کردیم اما اونقدر سرد بود( زیر صفر بود) که تمام وسایلای برقی هنگ کرده بودن! چون یخ زده بودن! من هم حالا با اینکه خودم خیلی رعایت میکردم و بقیه رو امداد کردمباز سرمازده شدم و ناخنای دست و پام کبود شدن!
بعد آتیش روشن کردیم باورتون نمیشه دلم میخواست برم وسط آتیش بشینم...انقد کلافه شده بودم
با این اوضاع... امسال هم هواشناسی واسه اون منطقه حتی بدتر از پارسال اعلام کرد! این شد که مسئول انجمنمون مجوز ندادن! و گفتن امسال برین بر نمیگردین!دیگه نرفتیم
![]()
دوست آشنا
خیلی خوبه! تهران که خیلی شیک و مجلسی هوا ابریه!![]()
Arsalan Peymanfar
アリガトウ^\_/^
ویرایش توسط kahrupay : 14th December 2012 در ساعت 01:41 AM
کاربر فعال سایت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)