دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: ماه رمضان فرصت مناسبي براي نوسازي بافت‌هاي بدن است

  1. #1
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    نوشته ها
    22
    ارسال تشکر
    356
    دریافت تشکر: 63
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

    Ok ماه رمضان فرصت مناسبي براي نوسازي بافت‌هاي بدن است

    خبرگزاري فارس: يك متخصص تغذيه گفت: ماه مبارك رمضان فرصت مناسبي براي بازسازي و نوسازي بافت‌هاي بدن فراهم مي‌شود و روزه به عنوان يك عامل تسهيل كننده و تسريع كننده اين بازسازي عمل مي‌كند.


    مسعود كيمياگر در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس، افزود: در ماه مبارك رمضان بهتر است حدود 20 تا 25 درصد كمتر از ساير ماه‌هاي ديگر غذا دريافت شود و روزه از راه‌هايي است كه بدن مي‌تواند چربي‌هاي بدن را دفع كند و در صورتي كه وزن كاهش پيدا مي‌كند كه از كل غذاهايي دريافتي به ميزان يك پنجم تا يك چهارم كم شود.
    وي گفت: در ماه مبارك رمضان فرصت مناسبي براي بازسازي و نوسازي بافت‌هاي بدن فراهم مي‌شود و آنچه كه در علم تغذيه و فيزيولوژي به عنوان تجزيه و بازسازي مجدد شناخته مي‌شود در اين ماه با سرعت بيشتري انجام مي‌گيرد يعني روزه به عنوان يك عامل تسهيل كننده و تسريع كننده اين بازسازي عمل مي‌كند.
    اين متخصص تغذيه اضافه كرد: روزه بايد همراه با خوردن سحري باشد تا در اواسط روز ضعف به انسان دست ندهد و استفاده از نان‌هاي سبوس‌دار، ميوه و سبزي باعث مي‌شود كه معده ديرتر تخليه شده و در بين روز نيز مقدار مواد به ويژه مواد قندي از دستگاه گوارش جذب و احساس ضعف و گرسنگي در فرد ايجاد نشود.
    كيميايي افزود: بهترين ماده غذايي براي بازكردن روزه خرما است كه همراه با چاي و سپس يك ماده رقيق مثل سوپ يا شير گرم مصرف شود. استفاده از آش‌هاي سفت چندان مناسب نيست اما به عنوان غذا پس از بازكردن روزه مي‌تواند مناسب باشد.
    وي گفت: سحري در ماه رمضان بايد ويژگي يك ناهار نسبتاً سبك يا صبحانه را داشته باشد و استفاده از موادي كه ايجاد تشنگي مي‌كند مثل ته‌ديگ، آش رشته و ماكاروني توصيه نمي‌شود و مصرف مقداري سالاد باعث مي‌شود كه معده ديرتر تخليه و احساس تشنگي و گرسنگي ديرتر به وجود آيد.
    اين متخصص تغذيه افزود: بهتر است كه افطار با چاي و خرما آغاز مي‌شود و سپس با نان، پنير يا آش خيلي رقيق و غذاهاي سبك ادامه پيدا ‌كند و اگر قرار است كه شام ميل شود بهتر است همراه با افطار باشد و فاصله انداختن بين افطار و شام توصيه نمي‌شود.
    كيمياگر گفت: سوپ غذاي خوبي براي شروع افطار پس از يك ماده قندي مثل خرما است به دليل اينكه دستگاه گوارش بعد از چندين ساعت خالي بوده با يك ليوان شير يا يك ليوان سوپ آمادگي لازم براي دريافت وعده اصلي را پيدا مي‌كند.
    وي اضافه كرد: خرما بهترين جايگزين به جاي زولبيا و باميه است، حتي قند، شكر معمولي، زولبيا و باميه كه عموماً به شكل ناصحيح تهيه مي‌شود ارجح است. زولبيا و باميه را بايد حتي‌الامكان محدود مصرف شود.



    منبع:خبر گزاری فارس



  2. 2 کاربر از پست مفید ashena2009 سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. معرفی: هر چي سوال در مورد اختراع داري بيا تو !
    توسط hossien در انجمن سایر موضوعات اختراعات و نوآوری
    پاسخ ها: 47
    آخرين نوشته: 26th April 2012, 08:11 PM
  2. آموزشی: آموزش کامل Excel
    توسط ریپورتر در انجمن آموزش نرم افزار
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 29th July 2010, 06:05 PM
  3. مقاله: VPN - Virtual private network چيست ؟
    توسط engeneer_19 در انجمن سایر مقالات بخش کامپیوتر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 26th July 2009, 08:31 PM
  4. آموزشی: آموزش کامل ورد Word
    توسط ریپورتر در انجمن آموزش نرم افزار
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 30th March 2009, 04:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •