دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 71

موضوع: یه سوال از آقا پسرا دختر خانوما هم اگه میتونن جواب بدن:

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    riaazi
    ارسال تشکر
    282
    دریافت تشکر: 286
    قدرت امتیاز دهی
    36
    Array
    sahar-021's: شاد3

پیش فرض پاسخ : یه سوال از آقا پسرا دختر خانوما هم اگه میتونن جواب بدن:

کلا دوستی چیز درستی نیست از نظر من ،فقط طرف بعدا تو زندگیش دچار ی مشکلاتی میشه ک شاید اصلا حل ناشدنی باشه و بی اعتمادی محض ب وجود میاره،و من ب عینه دیدم .
    درسته ،اکثرا پسرا فقط قصدشون اینه ک دخترا رو ب قول خودشون اسکل کنن(من همه آقا پسرا رو نمیگما!قصدمم توهین نیس)،بعدم مسخره بازیو آخرشم ضربه عاطفی احتمالا ب دختره وارد میشه.البته دختراییم ک بخوان هوس بازی کنن کم نیسن ،منکرش نیستم.
    من خودم هرگز با کسی دوست نبودم اینایی ک میگم تو دوستامو همسنامو اینا میبینم ک خیلی زیاده.
    فقط امیدوارم هیچکی کاریو بدون اینکه ب آخرش فک کنه و همه جنبه های کارو نسنجه انجام نده.
    ویرایش توسط sahar-021 : 8th December 2012 در ساعت 03:04 PM
    فهمیدن شجاعت میخواد....

2. 11 کاربر از پست مفید sahar-021 سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    DVM
    ارسال تشکر
    20,723
    دریافت تشکر: 12,331
    قدرت امتیاز دهی
    18941
    Array
    رضوس's: شاد3

به نظر من متاسفانه یک موج بی اعتمادی در جامعه ی ما حکم فرما شده، بی اعتمادی که حاصل همین مشکل های ایجاد شده توسط خودماست ما باید ابتدا ریشه یابی کنیم که چرا ما باید یا نباید گرایش به این دوستی ها داشته باشیم، چرا اگر داریم به جدایی ختم میشه، چرا ما همیشه پسرا رو مقصر میدونیم؟؟؟ گاهی وقتها پسرها در اولین مرحله دوستیابی نیتی به جز دوستی سالم و اگر شد ازدواج ولی به علت خامی طرفین به جدایی ختم میشه ولی روابطی هم هستن که سال ها به طول میانجامه ولی غالبا دومین و سومین ارتباط برای جبران دردها و شکست های ناشی از اولین رابطست که ادامه بعد از اون هوس میشه ومن میخواستم یه سوال بپرسم که آیا دخترا حاشر میشن با پسری که دوس پسرشون بوده ازدواج کنن؟؟؟؟
    خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
    زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود

4. 8 کاربر از پست مفید رضوس سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    2
    دریافت تشکر: 55
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

لطفا منو به مسائلی که شرعی محسوب میشه دعوت نکنید. حوصله جر و بحث ندارم.
    اما واقعا خنده داره, به جای اینکه دنبال علم باشیم و در مسائل شرعی پیرو اهل بیت باشیم, ببینید دنبال چی هستیم و در مسائل شرعی نظر غیر معصوم رو میخوایم.

والسلام علی من اتبع الهدی
    یاعلی
    ویرایش توسط WP Fox Pro : 8th December 2012 در ساعت 08:36 PM دلیل: دلم میخواست!

6. 4 کاربر از پست مفید WP Fox Pro سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    riaazi
    ارسال تشکر
    282
    دریافت تشکر: 286
    قدرت امتیاز دهی
    36
    Array
    sahar-021's: شاد3

خب این کاملا درسته ک دین ما دوستی رو رد کرده و اصلا آیه صریح داریم تو قرآن،اما ما میتونیم ک بحث کنیم و سعی کنیم بفهمیم علتش چیه ک قرآن مثلا فلان حکمو داده.این در جواب این دوستمون
    و اینکه آقای ابوعلی من ک گفتم دختر و پسر نداره ،هم تو دخترا هم تو پسرا ،اگه منظورتون من بودم باید بگم من اصلا فقط پسرا رو محکوم نمیکنم ب هیچ وجه.
    فهمیدن شجاعت میخواد....

8. 5 کاربر از پست مفید sahar-021 سپاس کرده اند .

دوست جدید
    رشته تحصیلی
    دوم ریاضی
    ارسال تشکر
    1,141
    دریافت تشکر: 762
    قدرت امتیاز دهی
    6692
    Array
    fatima2012's: جدید21

کاملا درست گفتین اقا مهدی به نظرم دوستی های خیابونی یه هوس زود گذرا هست و بس وگر نه یه پسر خوب یا دختر خوب هیچ وقت تو خیابون دنبال اینجور کارا نمیره

10. 6 کاربر از پست مفید fatima2012 سپاس کرده اند .

همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات و انتقال حرارت
    ارسال تشکر
    9,142
    دریافت تشکر: 6,504
    قدرت امتیاز دهی
    12967
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط toot farangi نمایش پست ها
    ممنون از اینکه رک و صریح حرفتونو میزنین یه نکته که لازمه گفته بشه اینه که این پست صرفا جهت اطلاعات دختراس که آگاه بشن
    حالا اگه تو دانشگاه یا آشنا ها یه پسری واقعا یه دختری رو دوست داشته باشه یا برعکس و یه مدت رابطه داشته باشن برای شناخت بیشتر هم تو این رابطه هم میشه اعتماد ها بهم از بین بره؟
    یا کلا مثل قدیم دختر و پسر لازم نیست همو ببینن یا در حضور خانواده ها باشه؟
    یه پسر که قصدش واقعا ازدواج باشه؛ وقتی توی دانشگاه یا هر جای دیگه ای از دختری خوشش بیاد؛میره پیش خانواده اش و مادر و پدر خودش رو در جریان میزاره.توی یه وقت مناسب مادرش رو میفرست تا با دختره صحبت کنه.حالا اگر دختره هم راضی به صحبت بود، میره خواستگاری و بقیه داستان. خارج از این روش،احتمال اینکه قصد فریب دختر رو داشته باشه ؛ زیاده.
    ویرایش توسط ab.bb : 8th December 2012 در ساعت 05:28 PM

12. 5 کاربر از پست مفید ab.bb سپاس کرده اند .

همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات و انتقال حرارت
    ارسال تشکر
    9,142
    دریافت تشکر: 6,504
    قدرت امتیاز دهی
    12967
    Array

.

14. 2 کاربر از پست مفید ab.bb سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    حقوق
    ارسال تشکر
    7,109
    دریافت تشکر: 7,523
    قدرت امتیاز دهی
    1521
    Array
    بلدرچین's: جدید39

بستگی به نوع اون رابطه دوستی داره که چکارها باهم کرده باشن.چون این نوع رابطه یه احساسی پوچ میاره.پسرها همشون بد و نامرد نیستن،نمیدونم چرا همه ی دخترا این فکر رو میکنن!!!
    برای اینکه کارهاشون رو به طرف مقابل اجبار کنن یا به اصطلاح گول بزنن تا طرف مقابل رو برده ی خودشون کنن و کارهاشون رو انجام بده.چون فکر میکنه که اون دختر خرابه و باخیلیها هستشو بدرد ازدواج و نقش همسری نمیخوره.فکرمیکنه اینی که الان با منه و دوستی منو پذیرفته قبلا و بعدا در شرایط اتی هم با خیلی ها(بعد ازدواج) دوست میشه و ادم قابل اعتمادی نیست برای ازدواج.

کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@

16. 4 کاربر از پست مفید بلدرچین سپاس کرده اند .

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی عمران
    ارسال تشکر
    11,136
    دریافت تشکر: 25,270
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    M@hdi42's: لبخند

نقل قول نوشته اصلی توسط toot farangi نمایش پست ها
    ممنون از اینکه رک و صریح حرفتونو میزنین یه نکته که لازمه گفته بشه اینه که این پست صرفا جهت اطلاعات دختراس که آگاه بشن
    حالا اگه تو دانشگاه یا آشنا ها یه پسری واقعا یه دختری رو دوست داشته باشه یا برعکس و یه مدت رابطه داشته باشن برای شناخت بیشتر هم تو این رابطه هم میشه اعتماد ها بهم از بین بره؟
    یا کلا مثل قدیم دختر و پسر لازم نیست همو ببینن یا در حضور خانواده ها باشه؟
    سلام مجدد

ببین تو ادبیات کردی مثال های زیادی در این رابطه داریم مثلا ما معتقدیم « دویت یا کره که قصده ازدواجو ل دورو هاوار که» یعنی دختر یا پسری که قصدش ازدواج باشه از دور پیداست و داد میزنه.

ببین توهم شناخت بیشتر فقط توجیهه برای تسلی خود در جبران کارای اشتتباهمون.در این رابطه ها دو طرف اشنا میشن ولی با خوی بد هم و باطن هم اشنا میشن.زمانی هم اشنا میشن که کار از کار گذشته. در مسله ازدواج اگه پسری از دختری خوشش اومد میره با دختره صحبت میکنه ودختره هم خیلی سنگین ومتین میگه باید با پدرم صحبت بکنید و اوکی رو میده.پسره هم که قبلا دورادور مواظب دختره بوده وهمه چیشو میدونه با خانواده میرن کسب اجازه کنن از خانواده دختر. و خب اگه شد ازدواج میکنن اگه هم نشد و دختره خوشش نیومد ازدواج نمیکنن.

یک نکته: همیشه به یاد داشته باشین اکثر پسرا بر عکس اونچه که بعضا در ظاهر نشون میدن از دختران متین وسنگین خوششون میاد. قسمت دختران جلف هم مردان هوس بازه .اینو حاظرم روش به هرچی میپرستین قسم بخورم. سنگینی ومتانت نه فقط به پوشش و یا تیپه بلکه به رفتار بستگی داره. شما میتونین سه تا چادر بپوشین اما خیلی سبک باشین وجلف. ولی میتونین لباس باز بپوشین ولی اونقدر سنگین باشین که کسی جرات نکنه و به خودش اجازه نده بهتون بد نگاه کنه. اینا فقط به خودتون بستگی داره. من که در متن جریانم و دقیا میدونم پسرا با چه کسانی دوس دارن ازدواج کنن اینو به خوبی متوجه شدم. لطفا سعی کنین رفتارتون در جامعه اطراف سنگین باشه . نه لزوما برین حتما حجاب داشته باشین بلکه حتی اگه مینی ژوپ هم پوشیدین سعی کنین رفتارتون طوری باشه که حتی پسران بی ادب نیز سر تعظیم در برابرتون فرود بیارن. دخترانی که جلف بازی ومسخره بازی درمیارن درسته که زودتر ازدواج میکنن اما معمولا با بدترین پسران ازدواج میکنن که زندگیشون جهنمه.
    ویرایش توسط M@hdi42 : 8th December 2012 در ساعت 07:19 PM

18. 5 کاربر از پست مفید M@hdi42 سپاس کرده اند .

همکار تالار نرم افزار
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر(نرم افزار)
    ارسال تشکر
    2,633
    دریافت تشکر: 7,045
    قدرت امتیاز دهی
    29981
    Array
    "golbarg"'s: جدید56

حرف شما کاملاصحیح امااین پسرابادخترای ازدواج میکنن که فکرمیکنن تاحالاباکسی رابطه نداشته اماجالب اینکه زنای این اشخاص کسای هستند که قبلاباچندنفررابطه داشتن.اونموقع چی میشه؟

20. 4 کاربر از پست مفید "golbarg" سپاس کرده اند .

صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)