چه داستان رویایی ای...اگه لنسلوت در آخر به پیرزن گفته که هرچی خودت بگی،تنها یک دلیل داشته و اونم اینه که فقط و فقط به فکر خودش بوده....بازم اینجا خودخواهی نقش اصلیو بازی میکنه و نه احترام و اعتماد و انسانیت و........
چه داستان رویایی ای...اگه لنسلوت در آخر به پیرزن گفته که هرچی خودت بگی،تنها یک دلیل داشته و اونم اینه که فقط و فقط به فکر خودش بوده....بازم اینجا خودخواهی نقش اصلیو بازی میکنه و نه احترام و اعتماد و انسانیت و........
ممنون دوست عزیز
واقعا داستان جالبی بوووود
و ممنون از یاسمین عزیز که منو به این تاپیک دعوت کرد![]()
هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق می زند !
سطر اول همیشه این است : خدا همیشه با ماست . . .
پس بخوانش با لبخند !!!![]()
ممکنه - چون اصلا معلوم نیست اون آقا جواب احتمالی رو میدونسته یا نه؟
و البته خودواهی عقلانی در زندگی درست نقش اول رو باید داشته باشه
ما همه باید اهل حساب کتاب باشیم و نفع و ضررمونو بسنجیم
نفع مرد مهمه -نفع زن مهمه - نفع من مهمه -نفع همه رعایت بشه بده؟
و خدا مارو طوری آفریده که نفع من به نفع هیچکس لطمه ای نمیزنه مگه من بیشتر از حقم بخوام
و نفع من در بیشتر از حق خواستنم نیست(همه فکر میکنیم هست)
چون انجایی که فکر میکنیم تهشه -درواقع تازه شروع شده
همه فکر میکنیم نخواستن حق انسانیته
نه
اگه همه ی حقتو بگیری میشه انسانیت -بیشتر بگیری انسانیت رو رعایت نکردی درست ولی همون اخرش که ما فکر میکنیم اخرشه همه ی اضافه هارو باید پس بدیم
تعریفمون از انسانیت اگه این باشه تا حدودی(از نظر من)درسته
ولی بعضی وقتا تعریفمون از انسانیت باعث میشه ضرر کنیم-حقمونو نگیریم یا بیشتر از حقمون بخوایم
از طرز فکر اون زن که خبر داشته،پس میتونه قطع به یقین پاسخ داده باشه...توی جوابش اصلا احتمال 50-50 نبوده...
من نمیگم انسانیت یعنی زندگی بدون خودخواهی یا خودخواه بودن یعنی انسان نبودن ولی با توجه به نظرات بچه ها که من اینطور برداشت کردم که داستانو بیش از حد خوب و سفید نشون میدن و اینکه اون مرد بیش از اندازه خوب بود و به زن احترام گذاشته،درصورتیکه با زیرکی تمام از احساسات اون زن به نحواحسن استفاده کرده....(و اینجا هم باز به فکر خودش بوده)
ممنونم![]()
کاش این فرهنگ جا بیفته........![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)