دقیقا!!ماشینا میان روخط عابر پیاده وامیستن موقع چراغ قرمز!!!![]()
دقیقا!!ماشینا میان روخط عابر پیاده وامیستن موقع چراغ قرمز!!!![]()
دنیای عجیبیست...اینجا لبخند را هم میزنند!!!
البته یه چیزی رو فراموش نکنین که خیلی وقتا عابرا اصلا به رنگ چراغشون دقت نمیکنن.5دقیقه با ماشین پشت چراغ قرمز وایسادی بعد که میای حرکت کنی تازه یادشون می افته از خیابون رد بشن اونم یه جوری که انگار دارن تو باغ شخصیشون قدم میزنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!من که خیلی عصبانی میشم![]()
آره اتفاقا منم یه روز از دانشگاه میومدم 2ساعت صبر کردم چراغ عابر سبز شه بد یهو وسط خیابون یه موتوریه بی فرهنگ نزدیک بود بزنه بهم بد با پرویی میگه نزدیک بود لهت کنما!!!!![]()
آخه ابن حرفه؟؟؟؟؟؟؟![]()
واقعا همینطوره. هنوز فرهنگ سازی در مورد خط عابر پیاده نشده .
آی گفتیا....
اینجایی که من دانشجوام اگه پشت چراغ وایستی تا واسه عابرا سبز بشه ملت میترکن از خنده....واسشون تازگی داره...
واقعیت این پست رو اینجا عمیقا حس میکنم
ممنون.اتفاقا همین بعدازظهر کم مونده بود زیر یه پژو405 له بشم.تازه اعتراض هم میکنن که :مگه نمیبینی سرعتم زیاده؟!
آخه بیشعور مگه بهت یاد ندادن وقتی میرسی به خط کشی عابر پیاده سرعتتو کم کنی.؟!هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فلسفه آلاکلنگ اثبات بزرگی کسی است که فرو می نشیند تا دیگری پرواز را تجربه کند…
عزیزان . مشکل ماشینه. اگه مدل بالا باشه فرهنگ میره بالا (خرج تعمیر بالاس همه مثل آدم رانندگی میکنن)![]()
حقیقت دردناکیه به قول elnazمخصوصا توباروناما چه میشه کرد اینم روی خیلی بی فرهنگیای دیگه کاش ما رو بچه هامون کار کنیم تا اونا این دردها رو نداشته باشن
چراانقدصورت ایرانیاوحشتناکه.خوب بودخوشمان امد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)