نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan نمایش پست ها
ممنون از جوابهاتون دوستای من
اما شما به حرف من دقت نکردید ، و نظرتون رو در باره عشق گفتید ، کلی هم لذت بردیم ...

بذارید طور دیگه بنویسم
تابحال کسی بوده که عاشق محارمش شده باشه ؟
تابحال کسی بوده که عاشق همجنس شده باشه ؟

چرا این سوال هارو پرسیدم ؟ توی انواع تعاریف عشق برخی عشق رو اکتسابی میدونن ، برخی هم عشق رو یه معقوله ی الهی تلقی میکنن .
حالا فرض رو بر این میگیریم که دو نفر نمیدونن خواهر و برادر هستن و عاشق هم میشن ، اگر عشق اکتسابی نبود این اتفاق نمی افتداد . در کنار اون اگر دو همجنس عاشق هم بشن باز هم اکتسابی بودن عشق تا حدودی ثابت میشه .
اما اگر هیچ محارم و همجنس هایی تو کل تاریخ عاشق هم نشده باشن ، نمیشه عشق رو اکتسابی دونست ، چرا که توی سرنوشت هر انسانی اومده . اینو گفتم که ذهنتون برای پاسخ دادن به سوال ها آزاد تر باشه و هدف بحث رو بدونید
سلام
ببینید عشق رو نمیشه بطور مطلق بگیم اکتسابیه ویا غریزی هستش چون از طرفی انسان نیاز داره به اینکه کسی رو دوست داشته باشه واز طرفی بطور ارادی خودش عشقشو انتخاب میکنه پس نمیتونیم بگیم صد درصد اکتسابیه واما عشق به همجنس وعشق بمحارم البته اگه اون چیزی که من فکر میکنم منظورتون باشه یک نوع اختلال رفتاری محسوب میشه که در این مورد نمیتونیم بگیم که شخص از روی آگاهی اینکارو میکنه واین همش به روان انسانها برمیگرده که بیشتر تمایل به سمت همجنس خودش داره .