سلام
اولین نکته به قول مولانا اینه که عشق قابل وصف نیست
بله به نظر من هم عشق یعنی فنا شدن
درواقع انسان عاشق خودشو نمیبینه
همین اول بگم که عشق مقام و مرتبه متفاوت داره
برترین عشق همون طور که مطلع هستین عشق الهیه
نظرمن درمورد عشق اینه که انسان هرلحظشو با عشق و دوست داشتن میگذرونه
همین که هرروز صبح پامیشیم میریم پی زندگی خودش عشقه
شاید بگین این اجبار یا عادته اما به نظر من اینجوری نیست وگرنه هرکسی که احساس اجبار و عادت و خستگی داشت باید میرفت خودشو خلاص میکرد!!
اما عشق زمینی...شخصا معتقدم این دوست داشتن راهیه برای رسیدن به عشق الهی
همه ما به طور فطری عاشق خداییم . وقتی عاشق کسی میشیم درواقع جلوه ای از عشق برترو در وجود اون فرد میبینیم که دلبسته میشیم
عشق یه احساس زودگذر نیست
یک راه رسیدن به خداست
این که ادم یه بار یکیرو ببینه و فکر کنه عاشق شده فکر نکنم چندان عشق بشه تعریفش کرد!!!
ولی هنوزم یک نکته هست
همونی که اول گفتم عشق در کلام نمیگنجه
هر چه گويم عشق را شرح و بيان / چون به عشق آيم خجل گردم از آن
گر چه تفسير زبان روشنگراست / ليك عشق بىزبان روشنتر است
چون قلم اندر نوشتن مىشتافت/ چون به عشق آمد قلم بر خود شكافت
عقل در شرحش چو خر در گل بخفت / شرح عشق و عاشقى هم عشق گفت
دفتر اول مولوی
ویرایش توسط چکامه91 : 29th November 2012 در ساعت 08:52 PM
و همه ی ما خاطره ایم.....
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
وقتی میشه اسم عاشق رو خودت بذاری که عشقت رو با هیچی و هیچکس عوض نکنی حتی اگه موقعیت خودت به خطر بیفته..
یه جوراییی وجود خود را در وجود معشوق دیدن....
سلام دوستان
به نظرم کسی که هوس داره از همون اول دنباله اینه که نیازای خودشو درکنار اون برطرف کنه و کاری به نیاز یا نظر اون نداره اما تو عشق طرف سعی میکنه دله معشوقشو بدست بیاره به نظرو عقایدش احترام میذاره.هوس یه حس زور گذر اما آتیشیه اما عشقه واقعی حسه همیشگیه که با شناخت بیشتر میشه.
عشق یعنی اگه عشقتو چند سال نبینی بازم به یادش باشی باز رو خیلی از موقعیتات واسه اون خط بکشی.(همون کاری که خودم دارم میکنم)یه روز نشه که بهش فکر نکنی هرشب که میخوابی آخرین چیزیه که تو خاطر داری وهر صبح که بیدار میشی اولین چیزیه که جلوی چشمات میاد....ولی هوس چند روز بیشتر طول نمیکشه و اگه یه موضوع مهم تو زندگیت اتفاق بیفته یا خدایی نکرده یه اتفاق بدی بیفته خیلی راحت از یاد میره
راستش معمولا تفاوت عشق و هوس خودش رو وقتی نمایان میکنه ، که کار از کار گذشته.ولی چندتا نکنه واسه پیشگیری هست.
اول از همه هوس در یک لحظه و یه نگاه ایجاد میشه .چرا که غریزه جنسی معیار های ساده ای برای تصمیم گیری داره .به محض اینکه مورد خوبی برای جفتگیری ببینه، میل و کشش نسبت بهش پیدا میکنه.
وقتی حس کردی عاشق کسی شدی ، از خودت بپرس عاشق چیش شدی؟اگر براش دلایلی مثل، خیلی خوشگله،صدای خوبی داره،بنظر دختر خوبی میاد، نمیدونم چرا دوستش دارم؛ آوردی احتمال خیلی زیاد عاشق نشدی.
برات مثال میزنم وقتی از یک شیعه بپرسی چرا امام حسین رو دوست داری، بهت میگه: بخاتر فدا کاریش، شجاعتش،محبتش و...
از یه بچه بپرسی چرا مادرت رو دوست داری میگه: بخاتر محبتش، حمایت و پشتیبانیش و زحمتهایی که برام کشیده و...
از یه دوست به پرسی چرا 10 ساله با فلانی رفیقی میگه: به خاطر مرامش،بخاتر اینکه همیشه کمک کرده و...
حالا هر وقت تونستی برای کسی که عاشقشی دلایل مشابه این مثال ها پیدا کنی، احتمال خیلی زیاد عاشقش شدی.
البته عشق و هوس مشابه ات هایی داره، که خیلی ها رو به خطا می اندازه.
هوس میتونه به شخص اراده و پشتکار زیادی بده، پس صرف اینکه خیلی وقت دنبال یکی هستی دلیل بر عاشق شدنت نیست.
و موارد مشابه دیگه
من دعوت شدم که اینجا راحت حرفه دلم بزنم بخاطر همین میخوام عقیدم را درباره عشق بگم
عشق حر در سرزمین کربلا زمانی که به سپاه امام حسین پیوست معنی کرد.
عشق را حضرت علی هنگام غسل دادن فاطمه زهرا معنی کرد.
عشق را خدا زمانی که اشتباه ادم و حوا را پذیرفت معنی کرد.
عشق یعنی دست کشیدن از هوی و هوس
ببخشید اگر ناراحت شدید هرکسی عقیده و نظرش را گفت نظر و عقیده منم این بود قصد بی احترامی به نظر کسی را نداشتم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)