نقل قول نوشته اصلی توسط BaAaroOoN نمایش پست ها
اولا ممنون از اینکه به بحث توجه نشون دادین
من ازتون سپاسگذارم
بعد دوست دارم بهتون یادآوری کنم که بدونین همه ی کشورهای پیشرفته ی دنیا توی بانک های سوئیس حساب های کلان دارن.....اگه بهش حمله نمیکنن بخاطر اقتدار سوئیس نیست.....نه!!!!اشتباه نکنید دوست عزیز.....اولین و مهم ترین دلیلش بخاطر خودشونه....چون سرمایه ی خودشون تو این کشوره....پس ازتون تمنا میکنم اطلاعاتتون رو در این زمینه بالا ببرید و بعد نظر نهایی تون رو بدید
بعدشم....ایران کی حق مردم خودشو به فلسطینیا داده؟!!!!!!
اگه بخش های وزارت مسکن و شهرسازی و.....کارشونو درست انجام ندن شما میخوایید بگید که وزارت دفاع هم پس نباید انجام بده؟!!!!به نظر شما این عقلانیه؟
اگه یه بخش از جامعه از مسئولیتش تخطی کنه بقیه هم باد بگن پس ما هم بی کار بشینیم و کارمون رو انجام ندیم؟
حرف شما به ضرب المثل "....به شوشتر زدند گردن مسگری"برمیگرده....
"کم کاری مسئولین"در بخش وزارت اقتصاد جامعه رو به پای بقیه ی بخش های جامعه از قبیل بخش دفاعی نندازین
به نظر من حداقل یکی از بخش های جامعه که داره مسئولیتشو به خوبی انجام میده همین بخش دفاعیه....همین که شما شاهد سرازیر شدن یه مشت آمریکایی و اسرائیلیه از خدا بی خبر به خونه هاتون نیستین باید شاکر همین جوونای نخبه که دارن واسه کشورمون سلاح میسازن باشید
شاید شما ندونید....ولی همین الان یه موشکی ساختن بچه ها....که گنبد آهنی اسرائیلیا رو ترکونده.....گنبدی که تا قبل ازین بیش از 90%موشکا رو منهدم میکرده....الان فقط تونسته یک سوم موشکای ایرانیو که اونم موشکای درجه 1 ما نیستن رو رد بگیره.....پس باید شاکر شهیدان بعد از دفاع مقدسمون باشیم....شهید تهرانی مقدم....نخبه و پدر موشکی ایران.....که ما رو از نظر داشتن تسلیحات دفاعی خودکفا کرد و بعد شهید شد
چی میگی تو. آخه..... سرمایه ای که داخل کشور هست باید درست تقسیم بشه متاسفانه بیشترش میرسه به وزارت دفاع.خیلی ادعای عقل و منطق میکونی.توبا این هوشت تاحالا برای کشورت چه کارهایی کردی؟ما هنوز یه آی سی را نمیتونیم بسازیم.همیشه نشستیم و حرف میزنیم پس کو عمل .برای پیشرفت هم باید دستت زخم بشه هم مغزت درد بگیره،تا حالا این طوری شدی؟یا فقط چیزایی که کسای دیگه بهت یاد دادن را بلدی؟اگه میخوای بدونی من چکارهایی از دستم بر میامد و میتونستم بکنم پیغام شخصی بده تا بگم.ببخشید که اول مطالبم اون کلمه را نوشتم،عصبی شده بودم.