با سلام،ایا استرس میتونه باعث گرفتگی قلب بشه؟
با سلام مدت چند ماه است كه بعضي وقتها اطراف گوشم سنگين مي شود واحساس سرگيجه دارم به پزشك عمومي مراجعه كردم گفت مقداري عفونت گوش دارم وبرايم شربت پزودوافدرين وقطره سيپروفلوكساسين وقرص سيپروفلوكساسين 20 عدد تجويز نمود وگفت داروها را مصرف كن بعد 3 روز اگر بهتر شدي ادامه بده در غير اين صورت به متخصص مراجعه كن مي خواستم بدانم ايا اين قرص ضرري براي معده ندارد چون من ورم معده دارم ايا با انتي اسيد فاموتدين مصرف كنم بهتر است
با سلام من از شير گاو محلي استفاده مي كنم بايد چند ساعت در اجاق گاز حرارت ببيند تا اري از ميكروب باشد
با سلام مدت چند ماه است كه اطراف وداخل گوشم درد مي كند وبعضي وقتها احساس سرگيجه دارم اول به يك دكتر عمومي مراجعه كردم برايم قطره سيپروفلوكساسين وقرص سيپروفلوكساسين 20 عدد نوشت استفاده كردم فايدهاي نداشت بعداز يك ماه به يك دكتر عمومي ديگر مراجعه كردم برايم قطره گلیسیرین فنیکه تجويز نمود وگفت روزي 3 قطره داخل هر گوش بريزم وبعد 5 روز بروم جهت شستشو ايا اين قطره ضرري نداره وشستشو چقدر طول مي كشد رو قطره نوشته هر 8 ساعت 3 قطره ولي دكتر گفت روزي 3 قطره كدام درست است با تشكر
سلام ببخشید من یک ماه و نیم است که هر چند روز یک دفعه شبها دل درد خیلی خیلی بدی میگیرم که اصلا طبیعی نیست کل شکمم درد میکنه حالت تهوع دارم نبات و عرق نعنا هم تاثیر نداره بعد از یک ساعت کمرم درد میگیره طوری که نه میتوانم بشینم نه دراز بکشم دقیقا پشت کلیه ام میشه و همش احساس خستگی شدید دارم و فقط با خیلی گرم کردن شکمم و کمرم دردش کم میشه و لازم بذکر است که من معده درد دارم برای معده ام اب زیاد میخورم از ان طرف شبها دستشویی زیاد میرم ایا من مشکل کلیه دارم یا دستگاه گوارش ؟ ممنون میشم توضیح مختصری بفرمایید
سلام دوست من
بابت تاخیر برای جواب هم معذرت میخوام
این دردی که شما توصیف کردید بیشتر به دو دلیل میتونه باشه....همونطور که خودتون گفتید یا مربوط به سیستم گوارشه یا کلیه ها
یه سری دردهای شکمی که باعث تهوع میشن بیشتر مشکل گوارشیه و یکسری که به کمر درد منجر میشه میتونه کلیوی هم باشه...... برای تشخیص میتونید از تست های پاراکلینیک کمک بگیرید و بهترین راه مراجعه به دکتر متخصصه
سالم و سرزنده باشید![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
بعد از شستشوي گوش با اب گرم وسرنگ بزرگ به هم بتامتازون دادند وگفتند موقع حمام يك پنبه چرب كنم وداخل گوش بگذارم سوال من بود پنبه را با چه روغني چرب كنم وچرا فرو برد ن اب داخل گوش با سرنگ ضرري ندارد ولي اب حمام ضرر دارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)