ثبت اختراع و رفتن دنبال تاییده چقدر طول می کشه؟ ممکنه یک سال طول بکشه؟به نظر من شما اقدام به ثبت اختراع كن و توي اين شش ماه وقت كافي داري تا براي تجاري سازيش تصميم بگيري...![]()
توی این یک سال امکان داری نیاز به تشکیل پرونده مجدد بشه و مجبور بشم که همه کارها رو از اول انجام بدم؟
استعداد برتر سایت
يله ممكنه طول بكشه...
يه سري زمانها محدود هستند و بايد توي اون تايم انجام بديد...
مثل رفع نقص رو به من گفتن زير يك ماه بايد انجام بدي...
زمانها و قوانين ريزه كاري رو بايد از سايتشون دانلود و نيگاه كني...
حضوري جوابي نميدن بهت...
سلام،من يك طرح دارم و ميخوام عمليش كنم.بايد اول بسازمش بعد برم دنبال ثبتش؟در كل ميخواستم در اين مورد واسم توضيح كامل بديد.
ممنونم
استعدادهای برتر
اتفاقا منم در پی ثبت اختراع هستم..... به نظرتون توی اظهارنامه چیو بنویسیم بهتر قبول میکنن؟ مثلا راجع به چی؟ بعد اگه تقریبا مشابهش باشه قبول نمیکنن؟!؟!؟!؟
هیچ چیزی با ارزشتر از این نیست که آدم از خودش راضی باشه
(البته از خود راضی نباشه ...............!)
کاربر جدید
سلام دوست عزیز
در هنگامی که اظهارنامه رو به سازمان تحویل می دی بگو که نامه ای واسه تاییدیه به دانشگاه ویا سازمان مورد نظر بنویسند که مابقی مراحل رو خودت می افتی دنبالش و اگر ندادن خودت تاییدیه از دانشگاه بگیر در مرحله دوم بگو که تاییدیه گرفتم وتحویل سازمان بده .اگر سوالی داشتی ما در خمتیم شماره تماس 09189255598
همکار تالار نانو تکنولوژی
شنیدم هرچی تو اظهار نامه در مورد کارکرد اختراع شفاف تر توضیح بدی و حتی اگر نمونه تقریبا مشابهی داره اون رو هم اشاره کنی و بگی مال شما چه چیزیش از اون بهتره ، احتمال قبول کردنش بالا میره.
در ضمن اگر بدونی که اختراع مشابه مال شما با چه عنوانی ثبت شده و عنوان اختراع خودت رو کاملا با کلمات متفاوتی ذکر کنی ، احتمال پیدا کردن اختراع مشابه پایین میاد.
ویرایش توسط arisff : 23rd August 2013 در ساعت 11:37 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)