همكار تالار باغبانى
زندگی را از این دختر بیاموزیم
فریبا معصومی 27 ساله ساکن روستای صالح سرا شولم از توابع شهرستان فومن حدود 11 سال است که با کمترین امکانات و در اوج معلولیت به خلق اثاری با ارزشهای هنری میپردازد.از توانایی های برجسته او میتوان به پولک دوزی کاموا بافی عروسک سازی نقاشی گل سازی و .......اشاره کرد. حمایت به موقع و کافی از این قشر از جامعه که معلولیت را محدودیت نمیدانند میتواند به شکوفا شدن استعدادهای پنهان و بسیار انها کمک شایانی کند.
آخرین برگ سفرنامه باران اینست
که زمین چرکین است
کاربر جدید
واقعا اسطوره برازنده این خانمه...
اون دخترایی که خیلی راحت با بد حجابی و بی عفتی زیبایی خودشون رو در معرض دید همه قرار میدن و حیا ندارن باید چند لحظه خودشونو جای این شخص و امثال اون بذارن تا نعمتی که خدا بهشون داده رو مفت به حراج نگذارن...
ممنون از این تلنگر![]()
جاذبه سیب آدم را به زمین آورد، و جاذبه زمین سیب را...فرقی نمیکند، سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیرازخداست...به جاذبه ای بیاندیش که پروازت دهد...
همکار تالار مهندسی برق
عزیزم ممنون از تاپیکت اما من یه داستان کوتاه از یه پیامبر میگم
روزیکه از عبادتگاه برمی گشتند مرد نابینا و عاجزی رو سر راه خودشون میبینند از خدا میپرسن چرا این بندت رو اینقدر
ضعیف و ناتوان آفریدی و از خدا شفای مرد نابینا رو میخواد/چند روز بعد از همون مسیر میگذشت و اون مرد رو درحالیکه چوب های نوک تیزی مثل دارت در دست داشت و به سمت مردم پرتاپ میکرد دید/ندایی از خدا شنید که میگه حالا میبینی دلیل کارم رو؟
و اون پیامبر متوجه پیشداوری خودش میشه/دیدگاه شخصیه من اینه قصد تحمیل ندارم:انسانها در بهترین شرایط انسان باشند باید الگو قرار بگیرند![]()
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
همکار تالار سایر موضوعات
ناتاناییل عزیز سلام و ممنون از حکایت عبرت آموزت..
و ممنون از زهرای عزیز که چنین درس بزرگی رو به تصویر کشیده...
همه چیزو میشه از چند زاویه دید و هر کسی میتونه برداشت خودشو از یه موضوع خاص داشته باشه..اما از نظر بنده به عنوان عضو کوچیک از جامعه ی حقیقی و مجازی بزرگ.. زیبا دیدن و زیبا زیستن کار بسیار پسندیده ایه.. و بهترین برداشت انسان به نظرم انتخاب بهترین راه واسه یادگیری و عبرت هستش..هر دوی این موضوعاتی که مطرح کردین شما دوستان که دو دیدگاه متفاوتو نشون میداد به جای خودشون عبرت آموزند...
همکار تالار مهندسی برق
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
همکار تالار سایر موضوعات
شما هم انسان بزرگی هستی که یه دیدگاه و دریچه ی جدید رو باز کردی..
منم تکذیب نمیکنم هیچ دیدگاهی رو..
عقیدمو گفتم و اینکه بیان چیزی که شاید به اشتباه متوجه بشیم ما انسانها...
از نظر ترحمات هم که برمیگرده به دیدگاه انسان و قلب و احساس که تاثیرات همه غیرقابل انکاره..
بازم تشکر میکنم ازتون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)