من با این طرح مخالفم چون هر چه قدر دختر و پسرا در فشار باشن بیشتر به این روابط تن میزنن در هر صورت ممنون از پست مفیدتون
من با این طرح مخالفم چون هر چه قدر دختر و پسرا در فشار باشن بیشتر به این روابط تن میزنن در هر صورت ممنون از پست مفیدتون
:.:.:.:.: دلتنگ که باشی گاهی آرزو می کنی، یک نفر اسمت را صدا کند حتی اشتباهی! :.:.:.:.:
به نام خداهمانقدر فساد بین مرد و زن گناه است(زنا) فساد بین زن و زن -- مرد و مرد (لواط و مساحقه)گناه دارد و حتی گناه بزرگتری است مثل قوم لوط که مردها با هم ارتباط (جنسی) داشتند . و خدا آنها را در دنیا با بارشی از سنگ نابود کرد و وعده عذاب جهنم داد .
من خواستم بگم که فرقی نداره ارتباط مرد- زن باشه یا ارتباط مرد و مرد باشه . باید ارتباط صحیح وازنظرمعنوی هم صحیح باشه .هرکسی حدودی داره که با فرهنگ سازی و اخلاق کریم میتونه این عفت رو رعایت کنه . و با مجزا کردن زن و مرد هیچ مشگلی درست نمیشه تا اخلاق مردم و حکومت کرامت قرآنی نداشته باشه .
درضمن بعد از جدا سازی باید تک تک مردها را جدا سازی کنید //////////////تاحرف زشت یا عمل زشت باهم نداشته باشند . چون حتی یک غلط بکنند بحساب همه جهان اسلام میره و (وجهه اسلام)مخدوش میشه .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)