خدایا بر محمد و خاندانش درود فرست و رویِ شهوت مرا از هر چیز حرامی بگردان،و دست طمع مرا به هیچ گناهی مرسان،ومرا از آزردن هر مرد و زن مومن و مسلمان برکنار دار
خدایا اگر ینده ای در حق من به کاری دست زده که تو او را از آن بازداشته ای،یا آبروی مرا،که تو حرمت آن را بر او لازم گردانیده ای ،به ناحق ریخته است،و در این حال از دنیا رفته ،یا زنده است و حقِ من بر گردنِ وی باقی است،او را در ستمی که بر من روا داشته بیامرز،و در حقی که از من با خود برده است ببخشای،و او را به سبب انچه که با من کرده سرزنش مفرمای،و بدیهایش را پیش چشمش میاور که آزرده خاطر شود.این عفو و بخشایش بی دریغ و بخشش رایگان من درباره آنان را پاکترین صدقه و برترین عطیّه ای قرار ده که صدقه دهندگان و تقرب جویان به دیگران میبخشند،
و در عوض این گذشت،از من درگذر،و در برابر دعایم در حق انان،بر من رحمت اور،تا هریک از ما به مدد فضل تو به سعادت رسیم و به احسان تو رهای ببینیم.
.خدایا اگر بنده ی از بندگانت از من اسیبی دیده،یا از جانب من به او ازاری رسیده،یا من به دست خود یا به وسیله ای بر او ستمی کرده ام و حقش را تباه ساخته و مانع دادخواهی اش شده ام،بر محمد و خاندانش درود فرست و با توانگری خود،رضایت او را از من فراهم ساز،و حقش را تمام و کمال ادا فرما.
-سپس مرا بری گردان از انچه عدل تو فرمان دهد،زیرا نیروی من تاب انتقام تو را ندارد،و توان من با خشم توبرابری نتواند،که اگر طبق حق، و برابر انچه کرده ام،مرا مکافات کنی،هلاکم کرده ای،و اگر مرا با رحمت خود نپوشانی،به نابودی ام افکنده ای.
-خدایا، ای معبود من،از تو بخشش چیزی را می خواهم که عطای ان از تو هیچ نمی کاهد،و برداشتن باری را خواستارم که برگرفتن ان بر تو دشوار نمی اید
علاقه مندی ها (Bookmarks)