درامد ماهیانه ندارم ولی حساب کردم خرجامو 500تومن-
رضایت از زندگیم 100درصد باشه یا 0درصد ربطی به بحثمون نداره اگه منظورتون از شرایط جامعه هست باز هم ربطی نداره-توی همه ی اینا من و شما هم دخیل هستیم-سطح انتظارمون هم دخیله
سطح تلاشمون هم دخیله و.................. لطفا بحث رو به بیراهه نکشین
شما شدین مدعی حقوق شهدا؟
شما نگران اونا نباشین حقشونو خدا بهشون داده
اما کی گفته شهیدان ما برای زندگی و رفاه نسبی شهید شدند؟
کدوم احمقی فقط واسه ی رفاه یا زندگی خوب-جونشو یا همون زندگیشو از دست میده!! این اصلا منطقی نیست عقلانی هم نیست-
و شما مطمئن باشین که ایران اسلامی اگه اسلامی باشه برای پول و وضعیت والی انقدر مثل شما داد و بیداد راه نمیندازه توی فضای عمومی اینترنت!
شما دارین رسما تهمت میزنید
میدونین اگه مسلمون باشین نباید انقدر سریح قضاوت کنین؟ ایه ی قران داریم که مومن باید برای رد کردن یا تایید کردن 1موضوع مطمئن باشه و تا مطمئن نباشه نباید رد یا تایید کنه اونوقت شما به صراحت میگین چنین اتفاقاتی بیشتر از همه جا میفته؟
از نظر قانونی هم نباید تا وقتی چیزی ثابت شده انقدر سریح راجع بهش صحبت بشه
منم دروغ گفتم چرا نگفتم؟ مگه من نعوذبالله معصومم؟ همه ی ما دروغ هم میگیم چون نمیتونیم خودمونو کنترل کنیم 1000سال هم بگذره باز هم ادما دروغ میگن
ولی این قضیه باز هم هیچ ربطی به شهیدان و این بحث ما نداره چون زندگی اونا به خودشون مربوطه و زندگی ما به خودمون اونا خودشونو ساختند ما هم فرصت داریم خودمونو بسازیم
ساختیم؟ شاید نه؟ ولی این هیچ ربطی به چیزی که شما میگی نداره و 1مسئله ی شخصیه
اصلا دروغ نگفتن سخته واسه همین چیزا!!
چون انقلاب کردند مردم ایران و چون حکومت تغییر کرد که دلیل نمیشه ارمانشهر داشته باشیم یا از همه بهتر باشیم؟
بله ظرفیتش نبود -با این حکومت ظرفیتش ایجاد شد
ولی این من و شما هستیم که این ظرفیت رو باید بسازیم و بالفعلش کنیم
بانک بی ربا نداریم؟ خب پولاتو نزار توی بانک
خیلی دوستداری تبلیغ کنی و بقیه رو مطلع کنی برو 1سایت بزن از جیب خودت از زحمت خودت واسه اینکار خرج کن
نه از جیب مدیر و صاحب این سایت و نه با ابروی اینجا و نه با زحمت و تلاش و جذب بازدید کننده ی بچه های این سایت
بقیه ی حرفای این پستت هم نامربوط بود از نظر من
ببخشید که خیلی رک حرف میزنم
اخه میبینم 4نفر میان اینجا مطالبتو میخونن و نظرشون برمیگرده نسبت به سایت و اجتماع و شاید اگر حرفاتو باور کنند نظام و....
و این اصلا درست نیست-حقیقت هم نیست - حق هم نیست
پس بذاریم برای نظر سنجی که چقدر نسبت رضایت مندی دارن از هر شرایطی در کشور
علاقه مندی ها (Bookmarks)