دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: نقش اثر و خواص ترکیبات غذایی در سلامت فردی و اجتماعی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #5
    استعداد برتر سایت
    نوشته ها
    494
    ارسال تشکر
    604
    دریافت تشکر: 1,415
    قدرت امتیاز دهی
    44
    Array

    پیش فرض پاسخ : نقش اثر و خواص ترکیبات غذایی در سلامت فردی و اجتماعی

    غذاهایی برای بهتر اندیشیدن

    تركیب دیگر یوریدین مونوفسفات است كه در چغندر وجود دارد. Dha كه نوعی اسیدچرب حاوی امگا 3 است تركیب غذایی دیگری است كه در روغن ماهی هست. این تركیبات برای رشد سلول‌های مغزی ضروری است.
    اگر از جمله افرادی هستید كه در انتخاب غذاهایی كه می‌خورید حساسیت زیادی دارید، بی‌شك با خواندن این مطلب حساسیت‌تان بیشتر می‌شود.

    براساس نتایج به دست آمده از تحقیقات درباره مواد غذایی مختلف و تاثیر آن بر بدن، خوردن برخی از مواد غذایی می‌تواند در بهبود توانایی‌های شناختی افراد مانند یادگیری و افزایش قدرت حافظه آنها تاثیرگذار باشد.

    در این طرح تحقیقاتی كه روی گروهی از موش‌های صحرایی انجام شد، یك رژیم غذایی متشكل از سه تركیب غذایی مختلف كه در تولید سلول‌های مغزی سالم و بی‌عیب و نقص اهمیت دارد برای آنها در نظر گرفته شد. كولین یكی از این تركیبات غذایی است كه در تخم‌مرغ و جـگر به​وفور یافت می‌شود.

    تركیب دیگر یوریدین مونوفسفات است كه در چغندر وجود دارد. Dha كه نوعی اسیدچرب حاوی امگا 3 است تركیب غذایی دیگری است كه در روغن ماهی هست. این تركیبات برای رشد سلول‌های مغزی ضروری است.

    در برنامه غذایی گروه دیگر تنها دو تركیب از این سه تركیب غذایی قرار گرفته و این در حالی بود كه برای گروهی دیگر از موش‌های صحرایی یك برنامه غذایی، بدون در نظر گرفتن این سه تركیب غذایی انتخاب شد. پس از چهار هفته از هر یك از این سه گروه یك موش انتخاب شد تا از نظر توانایی انجام مجموعه‌ای از فعالیت‌های شناختی مانند عبور از مسیر‌های پرپیچ و خم مورد بررسی قرار گیرد.

    گروهی كه از این سه تركیب غذایی تغذیه كرده بودند در مقایسه، توانایی‌های شناختی بهتری داشتند. این مطالعه نشان می‌دهد كولین در مقایسه با امگا3 و یوریدین مونوفسفات از اهمیت بیشتری در افزایش توانایی‌های ذهنی برخوردار است.

    علاوه بر این محققان دریافتند این گروه از مواد غذایی در افزایش فعالیت‌های مغزی نیز نقش مهمی ایفا می‌كند. البته برای این‌كه بتوان با قطعیت بیشتری درباره اهمیت این تركیبات در افزایش توانمندی‌های ذهنی انسان‌ها سخن گفت، لازم است تحقیقات بیشتری روی انسان‌ها انجام شود، اما اگر این موضوع تائید شود می‌توان از مواد غذایی كه سرشار از كولین، یوریدین مونو فسفات و امگا 3 است به عنوان غذاهای سالم نام برد یا شاید بتوان این گروه از غذاها را غذاهای ذهن نامید.

    بنابراین دیگر تردیدی نیست كه مواد غذایی مختلف هركدام می‌تواند خواص متفاوتی داشته باشد كه روی توانمندی‌هایمان اثر بگذارد. در این صورت فردی از سلامت جسمانی، ذهنی و روانی بهتری برخوردار است كه به نقش این مواد غذایی توجه داشته باشد و در برنامه غذایی روزانه از طیف وسیعی از این گروه از مواد غذایی تغذیه كند.

    منبع: جام جم آنلاین

    اتاق شیشه ای خبر شفاف

  2. 2 کاربر از پست مفید nezamehadafmand سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 10th September 2013, 12:20 AM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 12th October 2012, 10:12 PM
  3. این مکالمه واقعی است(کشتی آمریکایی و اسپانیایی)
    توسط artadokht در انجمن مطالب متفرقه نظامی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 20th April 2012, 06:08 PM
  4. شناسایی ژن موثر در درمان قطعی اختلالات خونی
    توسط S h a D o w در انجمن تازه های زیست شناسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 11th July 2011, 06:44 PM
  5. جادوهایی که هری پاتر وارد زندگی واقعی کرد
    توسط Rez@ee در انجمن فیزیک نوین
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 25th November 2010, 09:56 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •