دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: نقش اثر و خواص ترکیبات غذایی در سلامت فردی و اجتماعی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #2
    استعداد برتر سایت
    نوشته ها
    494
    ارسال تشکر
    604
    دریافت تشکر: 1,415
    قدرت امتیاز دهی
    44
    Array

    پیش فرض پاسخ : نقش اثر و خواص ترکیبات غذایی در سلامت فردی و اجتماعی

    چای سبز رشد تومور سرطان سینه را متوقف می‌کند


    محققان پیش از این نیز با انجام آزمایش‌های متعدد بر روی سلولهای سرطانی دریافتند پلی فنولهای موجود در چای سبز، قرمز و سیاه می‌تواند از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کند.

    محققان آمریکایی بر اساس تازه ترین تحقیقات خود گفتند که چای سبز چه بسا می‌تواند از رشد تومورهای سرطانی در سینه جلوگیری کند.

    به گزارش خبرگزاری mena، دکتر کاترین کرو و همکارانش در مرکز علوم پزشکی دانشگاه کلمبیا نیویورگ گفتند: یک ترکیب استخراج شده از چای سبز چه بسا می‌تواند از رشد تومورهای سرطانی در سینه و گسترش آن در بدن جلوگیری کند.

    کرو افزود: ما فواید ترکیب استخراج شده "پلی فنول إی " موجود در چای سبز را در کاهش پیشرفت سرطان - از طریق تجزیه و تحلیل یک مطالعه انجام شده در گذشته روی 40 زن مبتلا به سرطان سینه - کشف کردیم.

    وی تصریح کرد: این تحقیقات کوچک است و نمی‌توان نتایج قطعی بیان کرد اما چه بسا به درک ساز و کار مبارزه با سرطان کمک می‌کند.

    بر پایه این گزارش، محققان به زنان یاد شده مقادیر مختلفی از ترکیب استخراج شده از چای سبز یا ماده‌ای دیگر دادند و بعد از ۴و ۶ ماه از آنها آزمایش خون و ادرار گرفتند.

    این تحقیقات بعد از ۲ ماه از آغاز آن نشان داد: زنانی که از ترکیب یاد شده مصرف کرده بودند، میانگین رشد تومور در آنها نسبت به زنانی که از این ترکیب مصرف نکرده بودند، کاهش یافت.

    محققان پیش از این نیز با انجام آزمایش‌های متعدد بر روی سلولهای سرطانی دریافتند پلی فنولهای موجود در چای سبز، قرمز و سیاه می‌تواند از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کند.

    دانشمندان در ابتدا با مطالعه بر روی موش‌ها دریافتند: خاصیت‌های ضد توموری موجود در ترکیبات غذایی که دارای آمینواسیدی به نام گلیسین هستند، می‌توانند در کاهش رشد تومور سینه مفید باشند. گلیسین از طریق ورود مکمل‌های غذایی در بدن ساخته می‌شود.

    مطالعات بر روی انسان نیز نشان می‌دهد: نوشیدن چای سبز در جلوگیری و کاهش انواع سرطان‌ها بسیار مفید است.

    این گزارش می‌افزاید: با وجود مطالعات انجام شده در این زمینه محققان بر این باورند که نوشیدن چای سبز در بعضی موارد نمی‌تواند از رشد سرطان‌ها جلوگیری کند. برای مثال نوشیدن چای سبز در بیماران ژاپنی مبتلا به سرطان معده مفید نبود.


    سايت تحليلي خبري عصر ایران

  2. 2 کاربر از پست مفید nezamehadafmand سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 10th September 2013, 12:20 AM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 12th October 2012, 10:12 PM
  3. این مکالمه واقعی است(کشتی آمریکایی و اسپانیایی)
    توسط artadokht در انجمن مطالب متفرقه نظامی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 20th April 2012, 06:08 PM
  4. شناسایی ژن موثر در درمان قطعی اختلالات خونی
    توسط S h a D o w در انجمن تازه های زیست شناسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 11th July 2011, 06:44 PM
  5. جادوهایی که هری پاتر وارد زندگی واقعی کرد
    توسط Rez@ee در انجمن فیزیک نوین
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 25th November 2010, 09:56 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •