برای روشن شدن موضوع باید بگم که برای مثال وقتی شما 1ایمیل برای دوست تون میفرستید این ایمیل به سرور ویا اراعه دهنده اصلی خدمات اینترنتی ارسال شده
و بعد از پردازش اطلاعات ورودی(سیگنال های ماهواره ای و مربوطه) و تبدیل به متن و غیره
و البته عبور از فیلتر امنیتی و جاسوسی به دوست تون میرسه. و این موضوع حتا برای یک سرج اینترنتی در صفحات وب صادقه . اگر توجه کرده باشید در سیستم مخابرات (تلفن ثابت و همراه و . . . ) همینطور عمل میشه البته
سیستم مخابرات ما ماه واره ای نیست و . . . . ..
اگر بازهم نیاز به توضیح هست درخدمتم
همکار تالار مکانیک
دوست عزیز این موضوعات خیلی ساده اند از هر شخصی که کمی اطلاعات در این باره داشته باشه بپرسی برات توضیح میده.
شما فکر میکنی وقتی با تلفن صحبت میکنی چطور صدات منتقل می شه . صدای شما تبدیل به 1 سیگنال الکتریکی میشه و در مسیر تقویت میشه و
بعد این سیگنال به مرکز پردازش ارسال میشه و از اونجا به مقصد ارسال میشه و در اخر این سیگنال تبدیل به صوت میشه که قابل شنیدنه .
این مساعل خیلی ساده هستند جای تعجب نداره فکر میکنید چطور سازمانهای اطلاعتی حتی در ایران شنود تلفن ویا کنترل ایمیله رو انجام میدن خیلی ساده هست.
خواهش میکنم برای روشن شدن 1 سرج اینتر نتی کوچولو کن ویا به کتاب تکنیک پالس و یا مخابرات رشته الکترونیک مراجعه کن تا اطلاعاتت کاملتر بشه . ویا از یک مهندس یا دکتر برق یا الکترونیک
بپرس. حیف که من هنوز مدرکمو نگرفتم
همکار تالار مکانیک
همکار تالار مکانیک
ببین دوست خوبم. من نمیخوام اذیتت کنم وگرنه میکشوندمت تو فضای چت ویا از همین طریقم ایپیت رو در ماووردم وبقش بماند.
شمام بخودت یه زحمت بده یه جستجوی اینترنتی کوچولو درباره ای پی و این موضوعات بکن همه چی دستت میاد. ممنوم از اینکه پیگیر موضوع بودی برات ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم شما هم مارو از مساعل مهم اطراف اما
بظاهر ساده مطلع کنی. خدا نگهدار
استعداد برتر سایت
چقدر خوب میشد اگه واقعا این اطلاعات رو جمع آوری می کردند.
اون وقت بازار های مالی جهان کاملا قابل پیش بینی میشد و سیاست مدار ها با آمار های بیشتری تصمیم گیری می کردند.
اصلا یه همچین سیستمی نیازه باید ایجاد بشه
قطعا هیچ کسی از جنگ خوشش نمیاد و این اطلاعات میتونه ازادانه در اختیار تمام دولت های عضو سازمان ملل قرار بگیره.
یک شمشیر دست همه باشه نتیجه جنگ نمیشه بلکه گارد گرفتن برای دفاع میشه چون اگه یک نفر حمله کنه 10 نفر برای دفاع پا میشن.
همکار تالار مکانیک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)