ممنون از مطلبتون .
باید توجه داشت که مصرف اب لیمو عمانی با نوشیدنی های گرم و یا داغ خطر افرینه و باید کمی صبر کرد تا دم کرده گل گاوزبان خنک بشه
بعد با اب لیمو مخلوط و مصرف بشه.
1نوشیدنی دیگه هم هست که عالیه . مقداری اب جوشیده شده خنک (اب جوشیده یکی از لطیفترین ابهای موجوده که خودم و خانوادم جایگزین اب معمولی کردیم)
و مقداری اصل طبیعی(عسل طبیعی قندک میزنه و بسیار روان و اگر بفرض از قاشق سرازیر بشه بصورت یکنواخت و بدون فاصله جاری میشه)
و مقداری اب لیمو در صبح (ناشتا بهتره) مصرف بشه که خودم اکثرا مصرف میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)