دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: محدودیت‌های تغذیه در کودکان زیر یک سال

  1. #1
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    پرتودرمانی(رادیوتراپی)-مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)
    نوشته ها
    2,881
    ارسال تشکر
    12,285
    دریافت تشکر: 9,533
    قدرت امتیاز دهی
    1168
    Array
    poune's: جدید92

    Post محدودیت‌های تغذیه در کودکان زیر یک سال



    مواد غذایی که ممکن است در شیرخوار زیر یک سال ایجاد حساسیت کنند:

    • شیر گاو (در تهیه فرنی، جوشاندن شیر مقدار مواد آلرژن موجود در شیر را کمتر می‌کند)
    • سفیده تخم مرغ
    • انواع توت، کیوی، آلبالو، گیلاس و خربزه
    • بادام زمینی


    مواد غذایی که در دوره شیرخواری مجاز نیست و ممکن است باعث خفگی شیرخوار شود:

    • دانه کشمش
    • دانه انگور
    • ذرت
    • تکه‌های سوسیس
    • آجیل
    • تکه‌های سفت و خام سبزی‌ها مثل هویج و...
    • تکه‌های گوشت


    مواد غذایی که ممکن است مشکلات دیگری ایجاد نمایند:

    قهوه یا چای پررنگ: سبب بی‌قراری کودک می‌شود.
    عسل: باعث مسمومیت می‌شود (بوتولیسم) ولی استفاده از عسل پاستوریزه اشکالی ندارد.

    به طور کلی تا پیش از پایان یک سالگی مصرف مواد زیر برای کودک توصیه نمی‌شود:

    عسل غیر پاستوریزه، شیر پاستوریزه، پنیر، سفیده تخم مرغ، شکلات، می‌گو، بادام زمینی، فلفل و ادویه جات، ترشی‌ها، نمک، نوشابه‌های گازدار، آب میوه‌های صنعتی، از میوه‌ها خربزه، کیوی، انواع توت (توت سفید، توت فرنگی، شاه توت، تمشک)، آلبالو، گیلاس، از حبوبات لپه و نخود، از گروه سبزی‌ها اسفناج و کلم.

    در تهیه غذای کمکی، ارجحیت با غذای خانگی است یا غذای کمکی تجاری؟

    غذای کمکی خانگی که در خانه تهیه می‌شود بر آنچه که به صورت تجاری و در قوطی‌های آماده در دسترس خانواده‌ها قرار می‌گیرد ارجحیت دارد زیرا اگر چه غذاهای کمکی تجاری مزایایی دارند از جمله:
    • تا زمانی که در قوطی باز نشده است تمیز و بهداشتی هستند.
    • تهیه کردنشان آسان است.
    • بیشتر کودکان طعم آن‌ها را دوست دارند.
    • بعضی از آن‌ها نیز مخلوط بسیار خوبی از مواد مغذی هستند.

    ولی مضراتی نیز دارند که به آن‌ها اشاره می‌شود:
    • خیلی گران هستند و در مقایسه با هزینه غذای کمکی که در خانه تهیه می‌شود قابل مقایسه نیستند.
    • ممکن است در آب سرد نجوشیده حل شوند لذا در مناطقی که آب آلوده است احتمال بیماری زیاد‌تر خواهد شد.
    • اکثر اوقات برای نگهداری آن‌ها موادی اضافه می‌کنند که برای شیر خوار مناسب نیست.
    • نحوه نگهداری آن‌ها در کشتی، گمرک، انبارهاو مغازه‌ها نامعلوم است.
    • طعم آن با طعم غذاهای خانواده متفاوت است و در سفره هیچ خانواده­ای غذای کمکی تجاری دیده نمی‌شود.

    پانوشت:

    متن از جناب دکتر احمد فشارکی - متخصص کودکان و نوزادان

    منبع: مجله اینترنتی رویش





  2. 3 کاربر از پست مفید poune سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مصرف زیاد فیبر موجب سوء تغذیه می شود
    توسط yas-90 در انجمن تغذیه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 14th March 2012, 02:18 PM
  2. آموزشی: تغذیه کودکان زیر یک سال
    توسط poune در انجمن تغذیه
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 6th February 2012, 07:15 PM
  3. رابطه دو طرفه تغذیه و زیبایی
    توسط nafise sadeghi در انجمن صنایع غذایی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 8th February 2011, 03:45 PM
  4. آموزشی: ارزیابی‌ رعایت‌ قوانین‌ و مقررات‌ در حسابرسی‌
    توسط AreZoO در انجمن حسابرسی و مديريت مالی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 28th June 2010, 02:36 PM
  5. مقاله: استقلال آبخازیا ، عوامل، مخالفت‌ها و حمایت‌ها
    توسط Isengard در انجمن سایر موضوعات جنگ
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: 22nd March 2010, 02:52 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •