دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 84

موضوع: دختران دانشجو

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    ارسال تشکر
    2,879
    دریافت تشکر: 2,609
    قدرت امتیاز دهی
    1789
    Array
    میلاد صفری's: جدید107

پیش فرض پاسخ : دختران دانشجو

خوب حسین آقا نگاه عیزم اینجا فقط بحث داره میشه مشکلش چیه جیگرم و اما جا داره از فاطیما خانم تشکر کنم در ضمن من این رو خارج از شوخی میگم چرا ما کاری نکنیم که جای اینک به هم بخندیم با هم بخندیم ما تا سال سوم دبیرستان کارم سوژه کردن دیگران و ضایع کردن دوستام تو جمع بود یه جا یه بنده خدایی به من همین حرف رو زد رفتم روش فکر کردم که تا حالا چقدر حق گردنم مونده از اون روز به بعد توبه کردم به جان خودم تا اینجا جز خودم کسی رو سوژه نکردم حتی اگر جلوم واضح گاف بده بیاید امتحان کنید لذتش بیشتر تا این که بیاید همدیگر رو سوژه کنید حالا فرقی نداره دختر پسر رو سوژه کنه و بهش بخنده و یا عکسش چون هر کسی شخصیت خودشو داره به قیمت یه خنده ی چند ثانیه ای خردش نکنید دوستان من باشه خواهش میکنم اگر این اخلاق رو ندارید بیاید امتحانش کنید لذتش بیشتر من اگر ببینم تو جمع داره شخصیت کسی خرد میشه اول به زبون خوش به طرف اخطار میدم اگر جواب نداد بعدش.... هر که موافق تشکر رو بزنه

2. 5 کاربر از پست مفید میلاد صفری سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع