یار همراه
در یک کتاب قدیمی می خوندم که هیتلر روحیه پرخاشگری بالایی هم داشت شاید باورتون نشه که یکی ار دلایل این پرخاشگری بر می گشت به نحوه تغذیه او..
زیرا علاقه بسیار بسیار وافری به شکلات و شیرینی داشت که به سبب اون بسیاری از مواد منفی بدن بالا رفته و کم کم ایشان رو بسیار تندخو و خشن کرده است ...
کلا در علم پزشکی مصرف بیش از حد شکلات باعث تندخویی و پرخاشگری می شود...
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
کاربر جدید
hitlero dust daram, chon yahudiaro daghun kard
دنیا پیشرفتش را مدیون آدم های غیر منطقی است !
کاربر جدید
من ب جنایت و کارهایی که کرده کاری ندارم چون فقط اون نیست که جنایت و قتل کرده خ ها ازاون بدترشم کردن کسی هم صداش در نمیاد همه کسایی که حکومت تو دستشونه خونخوارن .......................فقط نقاشی هاش زیبا بود![]()
عشق رو میشه تو دستای خسته پدر دید .... و توی نگاه نگران مادر ... نه تو دستای منتظر یه غریبه!!!
همکار تالار سایر موضوعات کشاورزی
برای اطلاعات بیشتر :
قسمتی از زندگی نامه هیتلر
نیزه نفرین شده سرنوشت
همکار تالار مهندسی عمران
خیلی خیلی جالب بود...
چقدر مسیر زندگی ادم پرپیچ و خم و پر حادثه اس... جدا اگه هیتلر از اکادمی بیرون رونده نمی شد جنگ جهانی هیچ وقت اتفاق نمیفتاد؟؟؟؟!!!!!
عجب...
سه چیز را با احتیاط بردار: قدم، قلم ، قسم!
از سه چیز کمک بگیر: عقل ، همت، صبر!
اما سه چیز را هیچ گاه فراموش نکن: خدا، مرگ و دوست!
سلام هيتلر نخبه اي غيرقابل منكر زمان خود بود من خيلي دوسشدارم نبراي جنگهاش نه براي پشتكارو روح رمانتيكش
دوست آشنا
ببخشیدا
آیا شما و امثال شما از سیاست و عملیات روانی چیزی میدونند ؟
چرا به همین راحتی به خودتون جرئت میدید و یک فرد دلسوز (هیتلر )( که آلمان تا خرخره در گرداب یهودی ها فرورفته رو دوباره پابرجا و مستقل کرد) و آمریکایی ها باتکنیک های عملیات روانی بخصوص در سینما ی هالیود اون رو یه شخص تبهکار وتروریست و خودشونو آدم خوبه به جهانیان معرفی کرند رو به همین راحتی و جنایت کار بدونید ، یکم تحقیق در منابع بی طرف بد نیست.
تحقیق ک واجب شد حتما بکنم،ولی شمام نمیتونید جنایتاشو انکار کنید.بالاخره جنایت انجام داده.منم ک گفتم خوبیو بدی در هیچ انسان معمولیی 100% نیست.
منابع رو حتما مطالعه میکنم ممنون ک گفتین.
فهمیدن شجاعت میخواد....
دوست آشنا
عالی بود..ممنون
نگران نباش، درستاش میکنیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)