من عاشق علم و درس هستم ولی تا زمانی که مسئولیت زندگی رو دوشم نباشه نمیتونم تصمیم بگیرم چون در اطراف خودم افراد زیادی رو دیدم که برای ماهی 100 تومن کار کردن.
من عاشق علم و درس هستم ولی تا زمانی که مسئولیت زندگی رو دوشم نباشه نمیتونم تصمیم بگیرم چون در اطراف خودم افراد زیادی رو دیدم که برای ماهی 100 تومن کار کردن.
فقر ، شب را “بی غذا” سر کردن نیست …
فقر ، روز را “بی اندیشه” سر کردن است …
اینم سوال داره داداش ؟؟؟؟؟؟؟؟
کمپرسی رو میخواد واسه کار خودشون دیگه ازتون انگار داره اجاره میکنه آقا مهدی درست میگه
ای بابا ،قطعآ کمپرسی....![]()
کمپرسی که بسیار شغل جذاب و دوست داشتنی و رومانتیکیه...!!!
نمیخوام سخنرانی کنم اما خب من خودم به شخصه عاشق ادامه تحصیل بودم اما خب به دلایلی در حال حاضر برام مقدور نیست و دارم کار میکنم
اما خب حقیقتش تو جامعه ما تا پول نداشته باشی به درجات بالای علمی نمیرسی...البته خب علم این کشور کیلووی شده مثل وجدانش!!
ولی خب علم و دانش هر چند اندکم باشه تو هر زمینه ای خوبه واسه خود شخص..امیدوارم که منم بتونم به درسم ادامه بدم به طور عملی و علمی یه روزی...
ممنون حمیراجون![]()
برای خرید قلم - کاغذ- کتاب - تخته سیاه - حقوف مدرس- کلاس - مدرسه - مانتو- کیف- سرویس مدرسه - عطر خانم مدیر - شورت برای اقای ناظم- کاردستی های خودساخته ؟! - بلیط اتوبوس - موبایل و تبلت بچه مایه دارها - شهریه غیر انتفاعی .............
فکر میکنم علم بهتر باشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)