سلام به همه ی دوستان.(چندسوال)چندوقته تو اخبارها می شنویم چندنفری مفسد دلار هستند؟چند
وقته ازاختلاسها میگذره؟(ونتیجه ی اختلاس چی شد؟)شما میتونید با بیرون از خانه ارتباط نداشته باشید؟.(فرض کنیدشما 1000000جفت کفش تولید کنید و نیاز ایران 500000جفت باشه ،بقیه را به چه کسی میفروشی؟البته 1جفت کفش هم تولید نکنید چون چین راحت میفروشه به تاجر و تاجر هم با چند تا تلفن ودادن زیر میزی دم گمروک میاره تو ایران)تا حالا سرو کار با شهر داری داشتید؟جوان ایرانی عزیز شما خیلی از چیزهارا نمیدانید.بند پ را من تا 99%مواقع نه اجرا کردم نه اجازه دادم کسی برام انجام بده(به دوستیمون قسم).چند مورد از کارها و ابتکاراتم را نام ببرم که بخاطر
یه سری مشکلات از این کارهادست کشیدم(اگه بخوام ادامه بدم چه ضمانتی وجود داره که دولت پشتیبان من میشه؟)تو اخبار تلویزیون ندیدی که به هرنفر از تیم روباتیک یک فلش 8 گیگ جایزه دادند؟چند جا نزدیک بود استخدام بشم که شاید میشود در کنارش به کارهای پژوهشیم ادامه بدم که یا پارتی بازیهایی شده بود و دیگه جایی برای من نبودیا بخاطر ضعف بینایی رد شدم. جاهایی کار کردم که یه سری از افراد کار میکنند و کسایی که اهل دستور دادن هستند صبح تا شب وقت تلف میکنند وحقوقهای کلان میگیرند.(اداره جات که دیگه بذار و برو)نا گفته نماند که همه باید اصلاح بشوند(اگه وقت شدچند وقت دیگه یه داستان که برای خودم اتفاق افتاد، برای شما تعریف میکنم)

علاقه مندی ها (Bookmarks)