گریه نمیکنم نه اینکه سنگم .. گریه غرورمو بهم میزنه
مرد برای هضم دلتنگیهاش .. گریه نمیکنه قدم میزنه
گریه نمیکنم نه اینکه خوبم .. نه اینکه دردی نیست نه اینکه شادم
یه اتفاق نصفه نیمهام که .. یهو میون زندگی افتادمیه ماجرای تلخ ناگزیرم .. یه کهکشونم ولی بیستاره
یه قهوه که هرچی شکر بریزی .. بازم همون تلخی نابو داره اگه یکی باشه منو بفهمه .. براش غرورمو بهم میزنم
گریه که سهله زیر چتر شونش .. تا آخر دنیا قدم میزنم
ویرایش توسط reza-1369 : 21st October 2012 در ساعت 08:15 PM
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
دوست جدید
دوست جدید
آبی دریا قدغن
شوق تماشا قدغن
با هم وتنها قدغن
برای عشق تازه ..اجازه بی اجازه
پچ پچ ونجوا قدغن
رقص سایه ها قدغن
کشف بوسه ی بیهوا به وقت رویا قدغن
برای خواب تازه ...اجازه بی اجازه
در این غربت خانگی بگو هر چی باید بگی..
غزل بگو به سادگی بگو زنده باد زندگی
برای شعر تازه اجازه بی اجازه
از تو نوشتن قدغن
گلایه کردن قدغن
عطر خوش زن قدغن
تو قدغن من قدغن
برای روز تازه اجازه بی اجازه
دل آدمها مثل یک جزیره دور افتادست،اینکه کی واسه اولین بار پا به جزیره میزاره مهم نیست
مهم اون کسیه که هیچوقت جزیره را ترک نکند...
من عاشق پاییزم
امروز ديدم كه چطور پاييز هر چه را كه داشتم از من ربود. به من گفت كهنهها بايد بروند تا فرصتي براي جوانه زدن تازهها باشد. دوباره سلامت ميكنم پاييز. اي فصل بيقراري. دوباره نگاهت ميكنم. دقيق و آشنا. تو بخش پنهان مني. هويدا شو.
تو نغمههاي ناخوانده مني. مرا بخوان. چرا وقتيكه ميآيي من اينگونه بيتاب ميشوم؟ چه چيزي با فرود تو در من فرو ميريزد؟ چرا از آوار برگهايم بر زمين نميترسم؟ چه اميدي در دلم بيدار ميكني كه وقتي صداي خشخش برگهايم را زير پاي رهگذاران بيخيال ميشنوم اندوهي به دلم نمينشيند؟ صداي طوفان تو كه شاخههاي ذهنم رو ميتكونه و روياي بهار رو تا دور دستها ميبره منو نميلرزونه. هيچ وحشتي از صداي رعد و برقت ندارم.
انگار حالا بعد از رها شدن از هر برگي كه روزي وصله تنم بود احساس خوش آزادي ميكنم. احساس همه جايي بودن و به هيچ جا تعلق نداشتن.
حالا خوب نگاه كن با من چه ها كردهاي. من درختي عريانم. ميتوانم در عرياني روحم، زيبايي و جلال نيستي رو بعد از رها شدن از هستي مشاهده كنم.
انگار همه برگهايم نقابي بودند تا حقيقت ژرف نيستي رو بپوشانند. ناشناختهها در حيطه نيستي منتظرند تا به شهود برسند. مثل خالي يك كوزه كه انتظار آب زلال رو ميكشه من هم تهي از بودنم، با تو لبريز بشم. با تو كه مفهوم شفاف نيستي هستي.
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
فک میکردم روم تعصب خاصی داریفک میکردم به قیمت جونتم که شده حاضر نشی از دستم بدیفک میکردم برات خدای زمینی امفک میکردم بدون من نمیتونی زندگی کنیفک میکردم هرگز پشتمو خالی نمیکنیاما...برا ابد تنهام گذاشتی بی عاطفه..
حرف دل نوشت:آسون به دستم آوردی که آسون ولم کردیسئوال نوشت:بچه ها پست ثابتم بمونه؟مکرر نوشت:این خانوم دونگ یی رو واقعا" دوس دارم
احوال نوشت:بچه ها نت که کمتر میام یه کم درد گردنم کمتر شدهحس نوشت:همه تونو عاشقونه دوس دارم باور میکنین؟
دوست جدید
گاهی آدما عاشق میشن.. اشتباهی
دست دل رو میشه ...و میبینی تو..بی گناهی..
اشتباهی.. دل اسیر دو تا چشمای سیاشه..
یه روزی میفهمی دیگه..باید جدا شی..
اما بگو مگه زندگی میگذره بی عشق..
اما بگو مگه زندگی می گذره بی درد
خودت بگو ..مگه میشه بی تو سر کرد..
نمیخوام فکر کنی دل یه دوره گرده
تو رو ول میکنه و برنمیگرده..
اگه اشتباهه این عاشقیه ما..
دل من از قسم ش بر نمیگرده..
دل آدمها مثل یک جزیره دور افتادست،اینکه کی واسه اولین بار پا به جزیره میزاره مهم نیست
دوست جدید
مهم نیست چه سنی داری هنگام سلام کردن<3 مادرت <3 را در آغوش بگیر. ..
گذشته ای که حالمان را گرفته استآینده ای که حالی برای رسیدنش نداریمو حالی که حالمان را بهم میزندچه زندگی شیرینی…!نه؟
یه هیزم شکن وقتی خسته میشه که تبرش کند بشه نه هیزماش زیاد بشه تبر ما آدما هم باورمونه نه آرزوهامون
دوست جدید
چقدر پیـاده رو ها را کش می دهند . . ........
این برگهای پــاییـزی !......
می خواهم سوار اتوبوسی تنـد رو شوم . . .......
تا پاییز را رد کنم. . ........
"فصل عاشقان" را . . .
ما را چه به این حرفا !!!!!!!!
دوست جدید
مو هایش را نوازش کن ...
قبل از اینکه سفید شوند ...
زن است ... با همه زن بودنش ، دوست دارد نوازشت را
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)