ببینید دوستان اصلاح هر کشوری از بالا باید صورت بگیرد از کسانی که قدرت دستشونه .وقتی مسئولی همه چیز دستش هست قدرت و پول و من که کلا تنها هستم میرم توی اداره ای میبینم دارن کار رو میپیچونن اعتراض کنم با یک عدد تیپا پرت میشم بیرون چه کاری ازم بر میاد .تا حالا کی شده مثل کشورهایی که میگیم کافر هستن مسئولی رو سر میز محاکمه بکشونن .هر فردی که مسئول عالیرتبه میشه تا هفتاد جد قبل و بعدش از مجازات دستگاه قضا معاف میشند چرا چون پالون حاجی فلانی هستن .حرف هم بزنی یک برچسب اغتشاشگر و ضد و این چیزا میچسبونن و جایی میندازن که نی انداختنش از عرب گذشته و از قضا شکایت کردن از اونا عمر حضرت نوح هم داشته باشی کفاف نمیده به نتیجه برسی و نه از پس هزینه هاش بر میاد ادم. متاسفانه قانون رو هر جور دوست دارند برای مردم تفسیر میکنن.به صرف حرف زدن باشه خیلی راهکارهای جذاب میشه داد که کل دنیا توش هنگ کنن ولی مهم اجراست که با این کانونهای قدرتی که تشکیل شده و بیت المال رو مال البیت کردن نمیشه مگر عده ای کلا برن کنار و دستگاه قضای ما انقدر شجاعت داشته باشه که بخاطر موضوعات مسخره ای همچون مصلحت و رافت اسلامی کسانی رو که از خلافکار هستن آزاد نزاره که نکنه بر علیه شون جو سازی بشه.
مردم خیلی میفهمن کسی که طرف حق هست و برای مردم مبارزه میکنه با کسی که کار نمیکنه .بازم میگم میشه درست کرد اما نه با گفتن من که یک فرد عادی بدون هیچ ابزاری هستم.از قدیمم همینجور بوده کسانی که قدرت داشتن رو دوش امثال من که ساده بودن سوار شدن و سواری گرفتن
حیف که اینجا نمیتونم خیلی چیزا رو بازگو کنم و قصد هم ندارم کسی رو نا امید کنم این جور اصلاح شدنها باید تمام مردم یک صدا بشن تا مسئولی بفهمه مردم فهم و شعور دارن و اگر کم کاری کنه با مردم طرفه .
انشالله که مشکلات حل بشه و همه به ارامش و آسودگی برسند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)