یار همراه
من آینده را دوست دارم زیرا بقیه عمرم را باید در آن بگذرانمتا حالا با خودتون فکرکردید که چند سال بعد زندگی شما چگونه خواهد بود و یا چگونه انسانی خواهی بود؟
زندگی ات چه تغییری خواهد داشت؟ شغل، درس، ازدواج، فرزند، مقام و .......
قطعا هر انسانی در طول زندگی خود بارها به آینده خود و آرزوهایش اندیشیده است....
حالا اگر دوست داری این آرزوها و هر آنچه که فکر می کنی 20 سال دیگر برایت اتفاق بیافتد رو بنویس...
ویرایش توسط نازخاتون : 18th October 2012 در ساعت 03:38 PM
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
دوست آشنا
اینشاالله اگر زنده بودم و خدا عمری برام گذاشت قصد دارم استاد دانشگاه خودمون شده باشم و دکترامو گرفته باشم
همکار تالار زبان انگلیسی
من دوست دارم هر چه که باشم اگه ازم بپرسن دوست داری دوباره به عقب بگردی بگم نه من از گذشته خودم راضیم
من اگر میخندم تنها به اجبار عکاس است وگرنه من کجا و واِژه سیب کجا
All
حق ان است که ببینی باطل آن است که بشنوی :::;;; امام علی (ع)
علاقه زیادی به شبکه های کامپیوتری و امنیت شبکه دارم و دوست دارم ارشد و دکترا رو تو این زمینه ادامه بدم ....
20 سال دیگه چنین لحظه ای تو شرکت فناوری اطلاعات ( تو زمینه امنیت شبکه ) خودم ایستادم و همچنان در تلاش و تکاپو و یادگیریم ...
20 سال دیگه به خاطرات امروز و این روزها فکر می کنم ....
20 سال دیگه دارم کنار کسی که واقعا دوستش دارم و دوستم داره زندگی می کنم و از زندگی و زیبایی هاش لذت می برم ....
20 سال دیگه پا به پای بچه هام تاب سواری می کنم تو پارک( عجب کودک درونی دارم )
من فكر ميكنم تا بيست سال ديگه دنيا تموم بشه يا من زنده نباشم
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
همكار تالار باغبانى
20سال دیگه من
مامان 1یا2 تا بچه هستم!
و خودم از صبح ساعت 7 تا ظهر ساعت 1.5 سرکارم
ماشینم هم 206 آلبالوییه!
خیلی از زندگیم راضیم و دارم پولامو جمع میکنم که با همسر و بچه (بچه ها) بریم مسافرت خارج!!!![]()
آخرین برگ سفرنامه باران اینست
که زمین چرکین است
من فقط یه چی میخوام، 20 سال بعد به همه یا بیشتر سوالایی که تو ذهنمه جواب داده باشم.![]()
دوست آشنا
رستگار بشم
همه ی درود هایم نثار کسانی باد که کاستی هایم را میداند و باز هم دوستم دارند.
یار همیشگی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)