دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: تهیه پنه (غذای بسیار لذیذ ایتالیایی)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #2
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    زبان و ادبيات انگليسي/ ارشدمدیریت آموزشی
    نوشته ها
    3,050
    ارسال تشکر
    12,865
    دریافت تشکر: 11,499
    قدرت امتیاز دهی
    187
    Array
    نازخاتون's: جدید27

    پیش فرض پاسخ : تهیه پنه (غذای بسیار لذیذ ایتالیایی)

    پنه با مرغ و قارچ
    مواد لازم برای 4 نفر:
    - 30 گرم کره یا مارگارین
    - یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
    - یک عدد پیاز (خرد شده)
    - یک حبه سیر (ریز خرد شده)
    - 250 گرم فیله مرغ (خلالی خرد شده)
    - 125 گرم قارچ (خرد شده)
    - یک عدد گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده)
    - یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
    - یک‌چهارم پیمانه سرکه سفید یا بالزامیک
    - 250 میلی‌لیتر یا یک پیمانه خامه
    - 500 گرم پنه (penne)
    - 2 قاشق سوپ‌خوری پنیر پارمسان (رنده شده)
    طرز تهیه:
    1. کره و روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید؛ سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا سرخ شوند.
    2. تکه‌های مرغ را نیز به این مخلوط افزوده و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت 10 تا 15دقیقه حرارت دهید تا همزمان با پخت، تفت داده شود.
    سپس قارچ را در تابه بریزید و به مدت 3 دقیقه دیگر نیز حرارت دهید. پس از آن، گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
    سرکه‌سفید را هم به این مخلوط بیفزایید و حرارت را زیادتر کنید تا مایع به‌جوش آید. سپس زیر شعله را کم کنید تا آب غذا به نصف کاهش پیدا کند.
    3. خامه را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به‌جوش آید. سپس دوباره شعله اجاق گاز را کم کنید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
    در مدت زمانی که سس در حال پخت است، قابلمه بزرگی آماده کنید و در آن آب بریزید و بگذارید همراه کمی نمک و مقداری روغن مایع به جوش آید.
    سپس پنه را به آب در حال جوش اضافه کنید و مدت 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد.پس از این مدت، پاستا را آب‌کشی کنید و در ظرف گود مورد نظر برای سرو بریزید.
    در پایان سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنه کاملا به سس آغشته شود. حالا غذا برای سرو آماده است.


    بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی






  2. 10 کاربر از پست مفید نازخاتون سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اکسیدهای نیتروژن
    توسط z.v در انجمن بخش سوالات تالار مهندسی شیمی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 10th September 2012, 05:58 PM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 19th March 2011, 10:03 AM
  3. ترجمه پرسیدن و اعلام ساعت در زبان ایتالیایی
    توسط moji5 در انجمن Italiano(ایتالیایی)
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 10th March 2010, 05:44 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 27th October 2009, 11:30 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •