ممنون از تاپیک خوبتون (من داخل پارانتز یه چیزی بگم بعد برم سراغ جواب: شرمنده من از آواتار شما خیلی میترسم)
حالا جواب:
متاسفانه این موارد چنان زیاد شده که تقریبا همه مبتلا به این معضل هستند و گزینه دیگری وجود نداره که بخواهیم همچین فردی را رد کنیم و یه فردی را قبول کنیم که اصلا تو این وادیها نبوده، مخصوصا برا دهه هفتادیا دیگه امر عادی تلقی میشه. من با همچین کسی ازدواج نمیکنم چون من دهه شصتی هستم و این احتمال وجود دارد که پسرایی از دهه شصت پیدا بشن که از این لحاظ سالم و پاک باشند. مثلا اسم خودمونو گذاشتیم مسلمون و خیلی راحت بچه های مسلمون میرن با نامحرم نشست و برخاست میکنن و دل میدن و قلوه میستونن، روایت داریم هرگاه دو نامحرم در جایی خلوت کنند نفر سوم شیطان خواهد بود، و جاذبه های جنسی شوخی بردار نیست و قطعا فرد را به گناه خواهد کشید. من با کسی که به خودش و به اعتقاد خودش متعهد نیست نمیتوانم اعتماد کنم. حالا شاید مواردی هم پیدا بشه که طرف واقعا پشیمون شده و توبه کرده، که این هم بسیار بعید و نادر است، توبه به این راحتی ها نیست و ............
اما بریم سراغ دهه هفتادیا، همون طر که قبلا گفتم گزینه دیگری وجود ندارد و مجبورن با همان کسایی ازدواج کنند که قبلا با یکی دوست بودن، همان طور که خودشون قبلا دوست داشتند. بنابراین من از این تریبون به کسایی که دوست پسر یا دوست دختر دارن توصیه میکنم که با دوست پسر یا دوست دختر خودتون ازدواج کنید، وگرنه مجبورید با دوست پسر یا دوست دختر یکی دیگه ازدواج کنید.
معمولا پسرا با دوست دختر خودشون ازدواج نمیکنند.................................... ........................

علاقه مندی ها (Bookmarks)