ممنون آقا سید موضوع جالبیه
بیشتر ارتباطات ما در اینجا مجازیه
حتی دوستی های ما
عده ی محدودی از میایم اینجا تا دوست پیدا کنیم بیشتر برای تبادل نظر و گزروندن وقت میایم تا برای دوست یابی
شما اگر یه نگاه به لیست دوستانت بندازی متوجه حرف میشید
چنتا از اون افراد واقعا دوست شمان
چندتاشون رو واقعا میشناسی
چنتاشون واقعا تو رو میشناسن
چنتاشون وقتی نیستی نگرانت میشن
وقتی هستی احوالی ازت ازت میگیرن
و
و
و
.
.
.
تعداد اینا واقعا انگشت شماره
میای یه چیزی میگی همه میفهمن مشکلی داری ،ناراحتی اون موقع دلداری میدن دعا میکننن
اما چندتاشون بعدش ارت میپرسن مشکلت چی شد؟؟؟؟؟
همه ی اینارو که بزاری کنار هم میبینی واقعا دوستی هامون مجازیه و لحظه ای
باباواسه خودم چی گفتم
![]()
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
سلام...
همه چي بستگي به نوع دوستي ها...
خلق و خوي افراد...
محل سكونت...
وجود نيازها...
جنسيت...
و نوع فعاليت دوستان...
بله حقيقت داره از دل برود هر آنكه از ديده رود...
ولي چو از دل برآيد به دل هم نشيند...![]()
خب سید همونطور که دوستان گفتن اصل محیط مجازی هست.مثلا تعداد دوستای من حدود 50تاست.اما کلا با 10تا ارتباط دارم.سلام به آقا محمد گل
حرف شما درست و قبول...ولي نكته اي كه اينجا هست اينه كه يه روز اگه اين عزيزان نباشن شما سراغشون رو ميگري؟
يا نه فقط براي سوال و جواب نياز بهشون داشتي؟
و اینم در نظر بگیر که اگه من با x در ارتباطم و با y هم همینطور در ارتباطم اما دیگه x با y در ارتباط نیست.و این باعث میشه اگه چند روز x نباشه ممکنه با y در ارتباط باشم چه بسا یادم بره x هم وجود داشت.چون که y که دوستش نیست که یادم بندازه.کلا اینجا هر کی که باشه هست.
اما هستن دوستانی که واقعا همیشه حالمو میپرسن.
راستش من اینجا خیلی زیاد بقیه رو نمیشناسم.اما زمانی که وبلاگ مینوشتم و تو فضای وبلاگ نویسی بودم،دوستی ها واقعی بود.همه بفکر هم.منظورم از همه اون دوستایی بود که بیشتر باهم ارتباط داشتیم.ولی بهرحال سراغ همو میگرفتیم.نگران هم میشدیم و ....همه جوره دوست بودیم
- - - به روز رسانی شده - - -
راستش من اینجا خیلی زیاد بقیه رو نمیشناسم.اما زمانی که وبلاگ مینوشتم و تو فضای وبلاگ نویسی بودم،دوستی ها واقعی بود.همه بفکر هم.منظورم از همه اون دوستایی بود که بیشتر باهم ارتباط داشتیم.ولی بهرحال سراغ همو میگرفتیم.نگران هم میشدیم و ....همه جوره دوست بودیم![]()
خوب منم نظرم رو بدم دیگه!!
واقعیت اینه که خب سایت نخبگان به نظر اینجانب جوش با بقیه جاها خیـــــــلی فرق داره اما بازم محیط مجازی هست. ولی اینکه محیط مجازی باشه دلیل نمیشه که اگه کسی نیاد خبری ازش نگیرم.
تا جایی که بتونم و اگه درست و حسابی بیام سایت و بفهمم یه نفر که معمولا بیشتر میومده چند روزیه که نمیاد یه احوالاتی ازش میپرسم. بعضیا رو هم شاید نپرسم ولی فقط به خاطر اینکه شاید احساس کنم دیگه خیلی دخالت میشه(چون زیاد صمیمی نیست البته)
سایت نخبگان برای من دوستانی رو آورده که بعضی وقتا که ناراحتم به دوستایی که میبینمشون هر روز نمیتونم بگم ولی به اینا میگم.
کسایی که واقعا براشون احترام قائلم و خـــــــــیلی چیزا ازشون یاد گرفتم.
به قول اون دوستمون آقا وحید که دیشب خداحافظی کردم واقعا من یکی که ناراحت شدم. اصلا حال نمیده! سایت خالی شده بدون ایشون! خصوصا که خیلی هم فعال هستن.
یا مثلا از دوستان قدیمی وقتی یه نفر بعد از مدتها میاد سایت من که واقعــا خوشحال میشم.
یا اقای آزماینده که خودتون گفتین آقا سید! با اینکه شاید هیچ دوستی آنچنانی هم نبوده ولی خبر گرفتم ازشون!
خیلی بستگی داره به اینکه تو سایت چه جوری هستی! بعضی از دوستان خب فقط میان که از مطالب استفاده کنن و مطالبشون رو در اختیار بقیه قرار بدن. با کاربرا خیلی کار ندارن! معلومه که یکی بیاد و بره براشون فرقی نداره!
ولی خود من که خیلی یاد دوستانی میکنم که نیستن و حتی دیگه سایت نمیان، چه برسه به کسایی که یه مدت کوتاه ناپدید شن!
گاها اگه کسی ازم ناراحت بشه که دیگه هیچیخود کشی
دوستان در کل مخلص همتونم هستم!
کسی نره از سایت که طاقت دوری نداریمااا، گفته باشم!
راستی آقا سید به نظر من تاپیک ترین ها ربطی به این قضیه نداره! خب برای هر کسی یه آدمایی ترین شدن بین بقیه! ولی دلیل نمیشه که بقیه هیچ جایی نداشته باشن.
و مجازات تخفیف یافته ات این بار حبس ابد در این دنیاست...!!!
Nearly 1 billion people go to bed hungry every night and every year 2 million children die from malnutrition
شاید صدای مرگ بود که میگفت: تو هم اگر قاتل نباشی، سارق حیات این ها بوده ای...
با نظر قبلی موافقم
واین میتونه شروعی برای روابط نزدیکتر باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)