سلام
اینجا خب واقعی!آخه مثلا دوستایی رو که میشناسیمشون هم الان دیگه در دنیای مجازی فقط میبینیمشون! مخصوصا دانشگاه که شروع میشه هر کسی به یه نقطه تبعید میشه....
خب با یسریشون خیلی دوست شدیم! بله اگه یکی نباشه (از دوستایی که داشتمو همیشه با هم در ارتباط بودیم ) میپرسم که چرا نیست...
اینجا فرقش با بیرون اینه که فقط همو ندیدیم! آواتارامون شدن ...اینجا فکرامون دلیل دوستیه فکر میکنم!
اینجا هم نگران دوستت میشی ، نوشتش یکم غمگین میشه ... دلت واسه دعا پر میکشه و خبرشو به خدا میدی که خدا دوستم دلش گرفته ها! ( هر چند خود خدا پیشش بوده ....)
حالشون خوبم که باشه باز توی دعاهاتون سهم دارن....
همین دیشب وحید- الهام خداحافظی کردن همه چقــــــدر ناراحت شدیم!!!!
ولی اینکه از دل برود هر آنكه از ديده رود
واسه همه این اتفاق نمیفته، که اگه یکی از دیدشون بره از دلشوم هم میره ! ولی واسه کسایی که اتفاق میفته در دنیای حقیقی هم خب همینطوره... یکی از دیدشون بره از دلشون هم میره
پس واسه این دسته از آدما حقیقی و مجازی نداره
البته لازم به ذکر است
در دنیای مجازی آدم یکم باید حواسش جمع تر باشه.... ولی اینجا رو همچین مجازی هم نمیشه دونست! مثلا واسه خودم بارها یسری سوال هایی پیش میاد .... اما خب چون شرایط ثبت نام این سایت خیلی سخت و محکم بود و خیلی از اطلاعات رسمی! رو گرفته بودن واسه همین خیالم جمع تره....رزومه ها بررسی شده و سمت ها داده شده!!.... همیشه آقای ناظم و دوستان هستن واسه اینکه اخلاق رعایت شه که این خیلی مهمه... و اولین سایت اجتماعی هست که توش فعالیت میکنم
پس اینجا رو نمیشه با یجایی مث یاهو و... مقایسه کرد، به قولی اینجا بزرگتر دارهیجایی مث یاهو رو نمیری همینجوری با یکی دوست شی!!!!! از قبل دوستی داری آیدیت رو میدی واسه حال و احوال و کار و...
و هم اینکه هر سال توی نمایشگاه هم خیلی ها همو میبینن... به مسئولین دسترسی داری و...
نتیجه گیری: اینجا مجازی به معنای تمام مجازی نیست برام!و چون هر کدوممون واسه یجایی هستیم و امکان حضور حقیقی در یه مکانی نیست ، اینجا واسه گرد هم اومدنه! میدونم میتونم به مسئولین و دوستان دسترسی داشته باشم پس حقیقی اند......![]()

آخه مثلا دوستایی رو که میشناسیمشون هم الان دیگه در دنیای مجازی فقط میبینیمشون! مخصوصا دانشگاه که شروع میشه هر کسی به یه نقطه تبعید میشه....
اینجا فکرامون دلیل دوستیه فکر میکنم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)