همه سلام...
منم از اسم نارون1 خوشم میاد چون اسم محله ما هم نارونه!![]()
همه سلام...
منم از اسم نارون1 خوشم میاد چون اسم محله ما هم نارونه!![]()
جاذبه سیب آدم را به زمین آورد، و جاذبه زمین سیب را...فرقی نمیکند، سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیرازخداست...به جاذبه ای بیاندیش که پروازت دهد...
اسم همه کاربران برام عزیز هستند ولی اگه بخوام فقط یکی انتخاب کنم Steve Jobsاست هم اسمش برام جالبه هم خیلی بهم کمک کرده.
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
0=1+1 master_mind و وحید - الهام
خیلیاشون جالبن کاش بشه همشون معنی و علت اسماشونو بگن
اگه بگم خودم ریا میشه؟
رویای من اینه دنیای بی کینه
دنیای بی کینه رویای من اینه
.First they IGNORE you; then they LAUGH at you; then they FIGHT you; and then . . . you WIN
نام تمامی کاربران زیباست و نشان دهنده روحیه اونها .... من همشون رو دوست دارم ....![]()
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
سلام ...همه ی نام کاربری ها یه چیزی هست بین خود شخص وبرای خودش
منم همه ی نام کاربری هارو دوست دارم ....وهمشون خوبن ...قشنگن....بعضی هاشونو باید فکر کنی...بعضی هاشونو میشه حدس بزنی......بعضی هاشونو باید بپرسی ازخودشون...
درکل ولی همه رودوست دارم...
ویرایش توسط وحید 0319 : 30th September 2012 در ساعت 11:32 PM
نمیشه 1تاپیک بدترین اسم بزارین؟
فکر کنم اول بشم!!!
من از اسمهای sasamc2 و hossien و وحید-الهام و مخفی و غزل بارون و spinas2 و نازخاتون و ادمین و سید مرتضی و Roksana65 و ستاره کویر وfarzadsw وhadi elec وhyper neo
میدونم زیادن ولی خب اینا دوستان من هستن و اسم همشون برام خاطراتی رو به یاد میاره و همشون اسمای خوبی هستن!
ولی اسم خودم داغون ترین اسم سایته!
حسین متقی هستم اول که توی سایت عضو شدم اصلا اسم واسم مهم نبود و همینجوری 2 تا حرف از حسین متقی کم کردم و نوشتم!
بعد اولین بار که ادمین رو دیدم و گفت خودتو معرفی کن دیدم واااااااااااااااااایییییی ییی عجب اسمی انتخاب کردم!!!!!
تازه فهمیدم چی به چیه!
راستي يادم رفت من يه هم قبيله هم دارم توي سايت...
ساسائيل...
احتمالا مال ايل و تبار خودمونه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)