من اين طوري برداشت كردمببخشید، ولی منم نگفتم که مقصر نمکی هست یا آجیل فروش
اينكه مقصر ما هستيم رو قبول دارم ولي واقعا توان اجرايي من چقدره؟ جز اينكه اطلاع رساني كنم ، توصيه كنم ، مضراتش رو بگم؟ مي تونم به جاي كسي تصميم بگيرم يا كسي رو مجبور كنم؟مقصر اتفاقا شما هستی!!! (اینو به خاطر عنوان سازمانی شما گفتم، استعاره از مسئول!!)
شما به جای اینکه بگی نون رو بریز سطل آشغال، باید بگی نون درست بخرید که کپک نزنه
چرا به جای اینکه بفرمایید که نون رو بریزن سطل آشغال، توصیه نمی کنید پسته رو بریزن سطل آشغال؟!!!
در مورد پسته هم قبول دارم ولي اگه بگيم نان رو به نمكي ندين وبا آشغال دور بريزين ، منظورمون اين بوده كه پسته رو بخورين؟!!!
اگه پسته مشكل داره نان هم داره ولي كدوميكيش مردم باهاش بيشتر سر و كار دارند؟ پسته يا نون ؟
چند درصد مردم پسته دوس دارن؟ چند درصد پسته مي خرن؟ چند درصد توان خريدش رو داره؟
ولي كسايي كه توان خريد خيلي چيزا رو ندارن نون رو حتما مي خرند .
اين حرفاي من اطلاع رساني در مورد پسته رو نقص نمي كنه ولي اينو مي خوام بگم كه اطلاع رساني در مورد شير ونون خشك لازمه .
من دانشجوي رشته داروسازي مشهد هستم . اين فرومي هم مي گين رو نمي شناسم .والا از بیوگرافی شما چیزی دستگیرم نشد (البته نام کاربری شما برام آشناست، فکر می کنم توی یک فروم دیگه هم مدیر باشید، با امضاء «باتشکر فریبا»)، ولی حتما می دونید که میزان سمی که توی پسته و بادم زمینی انباشته می شه، چندین برابر میزان اون توی شیر هست!!! (البته من اعتقادی ندارم که توی شیر پاستوریزه هم سم باقی بمونه ولی در این مورد تحقیق می کنم تا نتیجه واقعی رو بدونم)
كجاي اطلاع رساني ما صادقانه نبوده؟ مثال بزنين؟من با اطلاع رسانی موافقم، به شرطی که اطلاع رسانی صادقانه باشه!!
بازم همون حرفاي قبلي رو مي گم . اطلاع رساني در مورد يه چيز اينو نقص نمي كنه كه بقيه ي چيزا خوبن و مشكلي ندارند . به قول معروف مي گن جلوي ضرر رو هر جا بگيري منفعته .یکی از مشکلاتی که تقریبا تمام خانوم های خانه دار با اون مواجه هستند، کپک زدن روی «رب کوجه فرنگی» هست (خودمم با این مشکل مواجه هستم!!)
خوب خانوما چیکار می کنن؟ کپک رو از روی «رب» بر می دارن و شروع به استفاده از «رب» می کنن!!!!!
در حالی که چیزی که خطرناکه، کپک نیست، توکسین کپه!!
به قول استاد تالوفیتم، کپک رو بخوری هم اشکالی نداره (شوخی) ولی «رب» رو نخورید!!
خوب چرا توی این زمینه ها اطلاع رسانی نمی شه؟!
بالاخره کسی که به فکر آلودگی شیر بوده، به فکر معضل های بزرگتر از اون نیست؟[/!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)