کاربر اخراج شده
ریحانمه خانم مشکل شما(منظورم هم دختر و هم پسر هست) هم همینجاست که منطق ندارید
اگه منطق داشته باشین،یکی از 2 مورد زیر مناسب حال شماست(البته هردو مورد موجب سرافکندگی است)
1=یا سیمکارته مال شما دختراست و پسرا براتون شارژ میفرستن(داشتن این همه سیمکارت برای یک دختر موجب شرمندگی است)
2=یا سیمکارتها مال پسراست و شما براشون شارژ میفرستین(شارژ فرستادن بدار از سمکارت داشتنه)
این که نمیشه یک پسر اینهمه سیمکارت داشته باشه،بعد به تعداد سیمکارت دوست دختر داشته باشه.بعد هم سیمکارتای خودش را شارژ کنه هم سیمکارتای دوستاش را.
باید با یک منطقی اینو جمع کرد![]()
کاربر جدید
نه یه مورد 3 ایی هم وجود داره شما اونو نگفتید!اشکال نداره انسان جایز الخطاست
من کاملش میکنم!
مورد سومشم اینه یه پسر این همه سیم کارت داره و خودش همه رو شارژ میکنه نیازی هم به فرستادن شارژ نداره که کی گفته که یکی دیگه باید شارژشون کنه خدا نگه داره جیب بابا رو که شما پسرا ازش خوب بهره میبرید!وقتی خودتون کار کردید و پول در آوردید دیگه از این کارا نمیکنید !
![]()
باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم
اصلا شمارش یادش میاد؟![]()
کاربر فعال سایت
دوستان خون خودتون رو آلوده نکنیدنگران هم نباشید
![]()
پشت اون مخزنِ سیم کارت! تبلیغات بوده پس احتمالا واسه دفتر خدمات مخابراتی یا ... هست، چرا به جوونای مردم....
و
واقعا دستتون درد نکنه با اینهمه دست و دلبازی!! در این منطق اصلا منافع خودتون رو درنظر نگرفتید...
چه منطق جالبی از همون اول جوری سوال طرح میشه و میره جلو که در نتیجه فرقی نمیکنه طرفی که مد نظر هست محکوم میشه
ولی دوستان حالا گذشته از شوخی در کل چه سیم کارت مال پسر باشه و خودش شارژ کنه ! چه دختر شارژ کنه
چه مال دختر باشه خودش شارژ کنه چه یکی دیگه شارژ کنه
در هر صورت این دسته از آدما گیر هم افتادن
هرجور باشی همون گیرت میاد
این یه اصله.....
تو قرآن هم وعده داده شده ، پس آدم باید قبل از همه ، به فکر درستی خودش باشه... تا خدا درست رو سر راهش قرار بده...![]()
دوست آشنا
سنگی که طاقت ضربه های تیشه را ندارد تندیسی زیبا نخواهد شد!
از زخم تیشه خسته نباش که وجودت شایسته ی تندیسی زیباست.
کاربر اخراج شده
دوست آشنا
سنگی که طاقت ضربه های تیشه را ندارد تندیسی زیبا نخواهد شد!
از زخم تیشه خسته نباش که وجودت شایسته ی تندیسی زیباست.
کاربر فعال سایت
انگاری بانی خیر شدیم کلی دعوا شده نه.
بذارید همتون راحت کنم اصلآ چیزی نگم بهتره خودتون برید ببینید.من سانسور کردم ولی ............
http://zed.iran.sc/post31.php
از اینجا هم به خاطر این بحث ها و این که کسی ناراحت شده معذرت خواهی میکنم.
ویرایش توسط reza-1369 : 27th September 2012 در ساعت 08:17 PM
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
یار همراه
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)