و یه مورد دیگه ایجاد بی اعتمادی هست اینکه غرب فقط می خواد حرف خودش رو روی کرسی بزنه و ما هم می خوایم حرف خودمون رو بزنیم .
امریکا متحدان زیادی داره که بخواد باهاش همکاری کنند ، اما ما چی ؟ روسیه و چین . دو تا کشور فروش ناب درجه اول .
البته روی لبنان هم نمیشه زیاد حساب کرد و همچنین سوریه .
همین توی اشوب های اخیر سوریه ، سفیر سوریه توی عراق به جمع مخالفان پیوست و یکی از خلبانان سوری به اردن فرار کرد . مشکل اینه که ما اصلا متحد درست و حسابی نداریم . یک گروه چریکی مثل حزب الله هم که نمی تونه متحد خوبی برای ما باشه . فلسطین هم ...
داشتم چند روز پیش در مورد جنگ 33 روزه فکر می کردم . یاد حرف امام خمینی افتادم که گفت اگه همه مسلمانان یه سطل اب روی اسراییل بریزند دیگر اثری از اسراییل نیست . توی ویکی پدیا در مورد جمعیت لبنان سرچ می کردم . نوشته بود 4 میلیون نفر . با خودم در مورد بهترین استراتژی در این جنگ فکر می کردم اما به نتیجه ای رسیدم که توی خواب هم نمی دیدم . لبنان و اسراییل با همدیگه هم مرز هستند . با توجه به جمله امام خمینی اگه توی اوج پیروزی حزب الله مثلا بعد از انهدام تانک های مرکاوا و شگفتی و گیج شدن اسراییلی ها ، از اون 4 میلیون نفر لبنانی فقط و فقط 3 میلیون نفرشون به جبهه ها سرازیر می شدند و با کمک فلسطینی های سرزمین اشغالی می تونستند قدس شریف رو ازاد کنند ولی حیف که عقلشون قد نداد به این چیزها . اگه این اتفاق رخ می داد الان دیگه مشکلی نداشتیم . خیلی این استراتژی رو دنبال کردم و به این نتیجه رسیدم که این بهترین فرصت برای ازادی فلسطین بود . مگه جنگ جهانی دوم نبود . اسمولنسک شوروی در حال خطر بود ، المان ها در یک قدمی اونجا . اما پیرمرد و جوان و پلیس و ... به دفاع از اسمولنسک برخاستند اما فایده ای نداشت و بالاخره سقوط کرد . ولی دفاع کردند . و جالبتر اینکه پس از شکست نبرد کورسک از سوی ژرمن ها ، این زنان و نوجوانان روسی هم بودند که در خط جبهه ها هم حضور داشتند.
ایا واقعا برای اون 3 میلیون نفر لبنانی خیلی سخت بود که مثل روسها بریزند توی جبهه ؟ مگه خرمشهر خودمون رو کی ازاد کرد ؟ همین مردم .
اما .... برای اونها متاسفم . تاریخ جنگ جهانی دوم رو خوندم ، این جنگ رو هم دیدم ....
نمی دونم چی بگم ....
علاقه مندی ها (Bookmarks)