دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: علت عدم مراجعه برخی افراد به روانشناس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مکانیک
    ارسال تشکر
    13,417
    دریافت تشکر: 6,562
    قدرت امتیاز دهی
    6223
    Array
    homeyra's: جدید156

پیش فرض پاسخ : علت عدم مراجعه برخی افراد به روانشناس

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.persia نمایش پست ها
    خدارو شکر تو این زمونه دید افراد یه ذره بهتر شده
    ولی خب هنوز جای فعالیت بیشتر داره تا مردم باور غلطشون رو به صورت کامل کنار بذارند
    و اینکه کمی هم باید به مردم حق داد
    اون قدیما مبحث روانپزشکی به صورت امروزی نبود
    الان علم پیشرفت کرده و تقریبا غیر ممکنه علم روانشناسی تو یه مجموعه ای به کار نیاد
    طوری شده که تو کشورهای پیشرفته حتی برای انتخاب کارمند برای اداره ها اول از مراجعین تست روانشناسی میگیرن
    که ببینند که آیا این فرد بعد از استخدام اون بازدهی خوب رو داره و یا نه
    و یا بچه ای رو که میخواد ورزش حرفه ای رو دنبال کنه اول ازش تست روانشناسی میگیرن
    خب اگه ما تو جامعه مون از این نوع تست ها رو برگذار کنیم یا بهتر بگم (از پایه شروع کنیم دید مردم به راحتی عوض میشه)
    باور کنید تو مدارس میان تست روانشناسی میگیرن
    برین نگاه کنید اولا اون فردی که این تست هارو ارزیابی میکنه روانشناس نیست و هیچ شناخت صحیحی از علم روانشناسی نداره
    همه معلم های پرورشی ما شدند معلم هایی که چند سال مونده به بازنشتگیشون
    و درس پرورشی هم کاملا رفته به سمت تعلیمات دینی
    وقتی سازمان ها خودشون کاری نمیکنند برای شناخت بهتر مردم به علم روانشناسی پس باید این حق رو داد که خیلی از خانواده ها هنوز این طرز فکر غلط رو داشته باشند
    سلام...
    بازم من اومدم
    با حرف شما یاد یه موضوعی افتادم...
    توی دبیرستان برای ما یه مشاور تحصیلی گذاشتن و مسئولای مدرسه میگفتن که عالیه و به خاطرش چقد از ما پول گرفتن(چند میلیون)...ما هم با خیال راحت به حرفاش گوش میدادیم،چون فکرمیکردیم چون از ما پول زیاد گرفته پس دیگه خیلی کارش درسته....
    در طول سال پیش دانشگاهی کل بچه ها با مشاوره های افتضاح این آقا افسردگی گرفتن...همه چیزو اشتباه میگفت....
    جالبه به من میگفت یه وقت مهندسی پزشکی نزنیا...تو نمیتونی قبول شی،از من گفتن بود....!!!به جای اینکه به ما اعتماد به نفس بده هی میگفت شما نمیتونین و ...حالا بماند که من خیلی روم زیاد بود و به حرفش گوش ندادم و کار خودمو کردم ولی خیلی از بچه ها به حرفش گوش دادن و حالا...
    اصن هیچی از نوع برخورد با یه بچه پیش دانشگاهی و نوع مشاوره دادن نمیدونس...
    مدیر و معاون و ...همه نگران شدن که یکی از دبیرا پیشنهاد یه روانشناسو داد که بیاد با ما راجع به این سال حساس صحبت کنه ولی قبول نکردن شاید چون این آقا ناراحت میشدن و قهر میفرماییدن...
    جالبه رشته این آقا مهندسی بود و هنوز که هنوزه من در عجبم که یک مهندس چطور میتونه مشاور تحصیلی بده؟؟؟؟!!!
    ببخشید دلم خیلی پر بود...

2. 5 کاربر از پست مفید homeyra سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع