دوست آشنا
شما یه مشت خاکو بردارید پرتاب کنید به دوستتون (مثلا به شوخی)، آیا جای بدن رفیقتون که خاک بش برخورد کرده، درد میکنه؟ خب نه
بعد یه مشت آب بردارید پرتاب کنید به طرف رفیقتون، آیا بازم جایی از بدن رفیقتون درد میکنه؟ خب نه
حالا یه مشت خاکو با یه مشت آب مخلوط کنید، بعد پرتاب کنید بهش، آیا بازم دوستتون احساس درد میکنه؟ خب نه
حالا اگر اون مخلوط آب و خاک (گل) را بذارید خشک و سفت شه و بعد پرتاب کنید به طرف دوستتون، آیا جای برخورد اون تو بدن رفیقتون درد میکنه؟ خب مسلما بله
خب این درد از کجا میاد؟ مواد اولیه که این دردو ایجاد نکردن!!!!!! نمیخام مکانیسم اعصاب بدنو توضیح بدید، در حد دبیرستان یا حتی راهنمایی بفرمایید این درد از کجا میاد؟
اگر شما جواب سوال منو بدید، منم جواب سوال شما رو خواهم داد .
ویرایش توسط somayehfaridi : 21st September 2012 در ساعت 06:52 AM
سلام
اقا محسن ممنون از نظر خوبتون.جواب شما هم عین جواب بعضی از دوستان درست است اما اونی که من می خوام بنویسین نیست.
از نوشتن حرفهای تکراری بدم میاد ولی قبلآ گفتم برا برانگیخته شدن نیاز به انرژی است.وگفتم که بحث من سر اینه که در ایجاد رنگ دریافت انرژی دخیل است.
راستی در مورد این دستگاه و دستگاهای دیگر اطلاعات کافی دارم.ممنون
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
دوست عزیز شما یه جا با من مشکل پیدا کردید اومدید اینجا تا.............اگه جواب داری بفرما نداری دیگه نیا اینجا
من از دوستان عذر خواهی می کنم و ازشون می خوام به این بحث هیچ گونه جوابی ندن.شماهم اگه سوالی دارید برید یه جا دیگه سوالو مطرح کنید تا به یه نتیجه ای برسید.
نترسید منم از شما انتظار هیچ گونه جوابی رو ندارم.
ویرایش توسط reza-1369 : 21st September 2012 در ساعت 09:07 AM
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
یار همیشگی
یار همیشگی
همکار تالار شیمی عمومی
نیروی بین ملکولی ک وجود داره![]()
یار همیشگی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)