یار همراه
من خیلی هنرو دوست دارم.شاید مسخره و یا حتی ناپسند به نظر بیاد ولی از وقتی خیلی کوچیک بودم عاشق این بودم که خواننده بشم!!!!!!!!!
البته امکانش نیست و حالا که خانوم شدم(!!!!!)می فهمم که اصلا درست نیست.ولی خیلی هم به موسیقی و آهنگ سازی علاقه دارم و نقاشی و صد البته تئاتر!!!احتمال اینکه بعد از پایان درسم تو رشته برق کنکور هنر بدم خیلی خیلی زیاده!!!!!
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
دوست آشنا
دوست آشنا
اگه یه بار دیگه به دنیا بیام معماری روانتخاب میکنم حیف که الان دیر شده
یار همیشگی
من کلا از اینام که دوست دارم از همه چی سر در بیارم....................در حالیکه از هیچی هم سر در نمیارم....................
همیشه پزشکی رو دوست داشتم.....................اگه به خاطر پزشکی نبود نمیومدم تجربی چون استعداد هنر رو داشتم و البته بعضی رشته های مهندسی رو دوست داشتم(گفتم که من خیلی چیزا دوست دارم اما عمرم محدوده)
الان هم از رشتم راضیم اما هنوز هم میخوام پزشکی بخونم ...............ان شالله دوباره کنکور میدم چون یادمه دقیقا از پنجم دبستان تصمیم گرفتم پزشک شم الان هم همین تصمیمو دارم و چون هنوز رو تصمیمم هستم و نظرم عوض نشده
البته عاشق کارهای تحقیقاتی هم هستم که تو هر رشته ای که برم میتونم این روندو در پیش بگیرم
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
کاربر جدید
من بعد رشته ی خودم معماریو دوس دارم![]()
باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم
یار همراه
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
یار همراه
من اگر هزار بار دیگه به دنیا بیام بازهم حقوق حقوق حقوق رو انتخاب میکنم حتی اگربه قیمت جونم باشه بازهم حقوق رو انتخاب میکنم...
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
دوست آشنا
یار همراه
مهم اینه که قبول شدم اجی گلدون اجی جونم3سال که چیزی نیست ببینیم اولگوم میتونه ایشالا ارشد وکالت قبول شه شیرینی خامه یی بده بهمون.اجی تروخدا بخون. منو تو اگه هزار بار دیگه متولد شیم بازم حقوق میخونیم ما برای حقوق ساخته شدیم.
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
من دلم می خواد یه تصویربردار موفق بشم فعلا در حال آنچه باید دانستم
ولی راستش رشتمو زیاد دوست نداشتم الان دارم منظورم زمین شناسیه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)