سلام...
منظور از گرم شدن غذا چقدر هست؟
قل قل بزنه؟
واكنش آتروپات براي گرم كردن بود...
ولي حتما ميشه واكنشي داغ تر هم ايجاد كرد...
بزرگترين حسنش هم چندبار مصرف بودنش بود...
الكتريسيته يا تركيب با اكسيژن و جرقه بازي و اينجور چيزا هم نميخواست...
در مورد كالا هايي كه واسه قشر خاصي توليد شدن نميشه برنامه اي مختومه براي نوآوري بهتر در نظر گرفت...
توي روند فعلي جامعه و مصرف روزافزون و اجباري غذاهاي آماده... ( زندگي سگي )
هر ابتكار و نوآوري در زمينه اين محصولات يه برد واقعي هست...
شما ميتونيد از كنسرو تا نوشيدني و قابلامه مسافرتي و ساندويچ ساز و همه رو در نظر بگيري...
گاهي حرارت بالا نياز هست...
مثل جوش آوردن و سرخ كردن و كباب كردن...
گاهي حرارت طولاني...
مثل 20 مين حرارت مداوم به كنسرو...
گاهي حرات ارزون...
طوري نشه يه چايي 100 تومني 5.000 تومن در بياد... ( هرچند بدون حرارت هم همين در مياد )
گاهي حرارت غير گاهي...
مثل همون اتروپات براي قابلامه درن نظر گرفته ميشه و مثلا 10 با باهاش غذا رو گرم ميكني...
ايجاد واكنش گرماساز خيلي راحتتر از سرما ساز هست...
و نياز به گرم كردن غذا هم بيشتر از سرد كردنش هست...
در صورتي كه ساخته نشده باشه گذينه بسيار خوبي هست...
در صورتي هم كه ساخته شده باشه...
شما ميتونيد روش بهتري رو جايگذين و ثبت كنيد...
با تشكر موفق باشيد...
علاقه مندی ها (Bookmarks)