ببین یه طراح صنعتی باید از چیزی که طراحی میکنه یه سری اطلاعات داشته باشه. این کار یه تیم قدرتمند میخواد. یک نفر نمیتونه این کار رو به تنهایی انجام بده. (فقط طراحی قاب رو دارم میگم!) بزار یه مثال بزنم، ضخامت این گوشی چقدره؟ برای جواب دادن به این سوال باید گوشی به طور کامل از لحاظ سخت افزاری طراحی بشه و کاربرد هاش تعریف بشه. بعد تازه باید جنس قاب مشخص بشه و طراحی قاب شروع بشه و ...
گفتی که میتونی ادعا کنی که سرعت بالاتری داره. وقتی هنوز به کد تبدیل نشده چطور میتونی این ادعا رو بکنی؟ تا اجرا نشه در مورد سرعت نمیشه بحث کرد.
ولی قطعا ایده هایی داری که میتونه طرح های فعلی رو بهبود بده.
به نظرم با گوشی ایرانی جی ال ایکس مذاکره بکنی بهتره ولی نه به این صورت. اول برو کل طرحت رو مکتوب کن. به خصوص نوآوریهای اینترفیس باید کاملا مشخص و تشریح بشن. باید با نرم افزارهای گرافیکی پیش نمایش از حالت های مختلف اینترفیس تهیه کنی و ... البته اگه برنامه نویسی بلدی که چه بهتر!
در ضمن سامسونگ خدای نوآوری هست بهش توهین نکن که من ناراحت میشم!
من کاملا با عرفان موافقم. مگه سامسونگ تخم دو زرده میزاره؟ بخدا اگه یه تیم از بچه های این سایت دور هم جمع بشن و امکانات و پول در اختیارشون باشه، سامسونگ که چیزی نیست!! حداقلش اینه که بازار ایران رو کامل تو دست میگیرن!
علاقه مندی ها (Bookmarks)