نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
خواهش میکنم.ممنون.مثل همیشه کامل.
پس میشه نتیجه گرفت که هیچ ظرفی تحمل افزایش حجم بخار اب رو نداره.
میشه یه بمب تاخیری درست کرد شوخیدم

سلامت باشین!!

خب هیچوقت نمیشه به این شکل نتیجه گیری کلی داشت
چون داده های مسئله کمه
اگه محیط اون ظرف آب باشه(آب اوقیانوس که بینهایت درنظر میگیریم)
با همون ظرف (مثلا زودپز) میشه حرارت 1موتور جت رو دفع کرد!!
و تحمل هم میکنه تمام فشار داخلش رو
چون تا وقتی تمام آب اوقیانوس بخار نشه آب داخل ظرف هم بخار نمیشه
(به دلیل رسانش ظرف و محیط سیال آب)

فشار بخار در محیطهای مختلف و فضا و جرم مختلف متفاوته
مثلا اگه آب توی خونه ی ما توی 100 درجه جوش میاد
بالای کوه که فشار هوا کمتره(بالای اورست با همین رطوبت و دمای محیط) توی 99و نیم درجه بخار میشه
یا رطوبت-محیط و عوامل دیگه تاثیر گذارند
تقریبا هر مسئله 1جواب جداگانه داره برای خودش و در هر نتیجه گیری ای عوامل زیادی رو محدود میکنند و فرمولهای کلی هم در فضا-زمان-حالت خاص و استثنا به حساب میان
هیچ چیز کاملا قطعی نیست ولی همه دارن سعی خودشونو میکنن