کاربر فعال سایت
آرامش مهمه......
شاید افرادی که این آسایش رو دارن ، آرامش نداشته باشن .....
نمیخوام اختصاصی بگم ، ولی هستن پولدارهایی که همه چیز رو تو پول میبینن و توش گم میشن ......ولی همش احساس خلا میکنن ، چیزی که با پول رفع نمیشه
ممکنه کسی که تو یه خونه کوچکتر از این زندگی میکنه ، آرامشش وسعتش بیشتر از این خونه ها باشه ...........
من از پول خوشم میاد ولی باید با پول هم خودت رو سیراب بکنی هم اطرافیان درجه یک رو
samad samadi B
کاربر جدید
خیلی گرونه بیاین پیش خودم باهاشون کمتر حساب میکنم![]()
استعدادهای برتر
کاربر جدید
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
من شرط گذاشته بودم قبل خريد چندماه اجاره بشينم توش ببينم ميشه اينجا زندگي كرد يانه
اما 1 ماه هم دوام نياورديم و تخليه كرديم
خيلي كوچك و تنگه!!
یار همیشگی
حق با شما هست ولی چند درصد حق با شماست ؟ مطمن باشید برچسبی وجود نداره به کسی بزنیم و خیلی خوش بین هستیم ...ولی اشکال کار در دصد این ماجرا هست چند نفر از ثروتمندان خودشون رو از مردم میدوننن....
یک خونه 23 میلیاردی هم هر پولدارای بازم قدرت ساخت و یا خریدشو نداره ....باید ادم خاصی باشه ...
کاربر جدید
[quote=باستان شناس;365634]حق با شما هست ولی چند درصد حق با شماست ؟ مطمن باشید برچسبی وجود نداره به کسی بزنیم و خیلی خوش بین هستیم ...ولی اشکال کار در دصد این ماجرا هست چند نفر از ثروتمندان خودشون رو از مردم میدوننن....
یک خونه 23 میلیاردی هم هر پولدارای بازم قدرت ساخت و یا خریدشو نداره ....باید ادم خاصی باشه ...[/quote
امیدوارم که خدا به هر کس که ثروت ومقام میده ظرفیتش رو هم بده تا این دردهایی که در جامعه وجود داره کمتر شه .باستان شناس عزیز یقین داشته باش که روزی خواهد رسید که همه ی دنیا در یک وحدت فراگیر قرار می گیره .روزی که دیگه این تفاوت ها روشاهد نیستیم.
من اگه 1 خونه با 1 حیاط متوسط که وسطش یدونه حوض باشه برام کافیه
خونه که نباید انقد بزرگ باشه!!!!باید طوری باشه که بشه در عرض 5 دقیقه همه جاشو زیر پا بذاری![]()
کاربر جدید
یکی از دلایل پیدایش اختلاف طبقاتی در جامع ما عدم کفایت دولت بوده است شما اگر زندگی خیلی از پولدارها را زیر زربین بگذارید می بینید درصد زیادی از پانها از راههای غیر قانونی و یا حق خوری به اینجا رسیدن البته درصدی هم هستن که از فکر و تلاش انسانی خویش پیشرفت کرده اند که از این درصد که کم هستند باید الگو گرفت
Shahram Ghasemi
Medical Eng
ShGhasemi.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)