سلام دوست عزیز و قدیمی من.امیدوارم وقتی این نوشته رو میخونید کمی روتون تاثیر بذاره.آقا اشکان یه چیزی هست وباید باورش داشته باشی اگر قلبت داره به خاطر وجود کسی میزنه و عاشق کسی هستی و این سربازی رو به خاطر وجود اون فرد رفتی سعی کن زمانایی که نامید هستی به عشقت فکر کنی و به یاد بیاری اگر دوستش داری پس نباید کاری کنی که نامیدش کنی حتی اگر نمیدونه دوستش داری یا حتی اگر جلوی عشقتون سنگ بزرگی هست ولی یادت باشه در این شرایط هست که یا میتونی رو سفید بیرون بیای ویا...
پیشنهاد خواهرانه من به شما اینه تمرکز کن روی سربازیت و به عشقت تا نیرو بگیری هروقت نیازهای جنسی داشت بهت غلبه میکرد یادت بیار که اون خانوم در دوری شما بهت اعتماد داشته و داره پس در خفا به سمت سیگار و مشروب نرو وجدان درد میگیری بعدها.فکر کردن به کسی که آدم عاشقشه گاهی چنان باعث نیرو و انرژی دادن به فرد میشه که یادش میره چه کارهای خطایی میخواد بکنه.در پادگان ازت کار میکشن درست ولی زمانایی که تمرینی ندارید و سر پست نیستی کمی برو هواتو عوض کن کمی نرمش کن به آسمون آبی خدا نگاه کن یه نفس بلند بکش و بگو من تلاشمو میکنم به عشق کسی که دوستش دارم .اگر تاثیر نداشت دوش آب سرد بگیر خیلی مفیده سرمای آب خیلی حال آدمو خوب میکنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)